Galerii: Eesti kaunitar tuli Hiinast tagasi särava tiitliga

Elu24
Copy

Eesti piiga Arabella Saaliste jõudis rahvusvahelisel iludusvõistlusel Miss Turism  esikümnesse! Aga see pole veel kõik, meie esindaja tõi koju ka Miss Päikesekiir esimese printsessi tiitli. 

Miss Turism 2019 tiitli nimel võistlesid üle 60 kaunitari maailma erinevatest riikidest ja regioonidest. Finaalvõistlusel, mis toimus 6. oktoobril Hiinas, oli kolm vooru, kus ühes kandsid missid säravaid ja omapäraseid rahvusrõivaid. 

Iludusvõistluse missitiitli võitis Mehhiko esindaja Michelle Hewitt Zapata. Esimeseks ning teiseks printsessiks said vastavalt Svetlana Mameava (Kanada) ja Tan Ruoyi (Hiina). Neile järgnesid Brasiilia ja Rootsi esindajad.

Eestit esindanud Arabella Saaliste. 
Eestit esindanud Arabella Saaliste. Foto: SIPA/Scanpix

Võistluse ametlikul Facebooki lehel selgub, et Saaliste jõudis esikümnesse, kuid eestlanna täpset kohta ei mainita. Küll tuuakse välja, et iludusvõistluse Miss Sunshine ehk Miss Päikesekiire tiitli võitis Peruu esindaja, kelle esimeseks printsessiks sai Saaliste.

Arabella Saaliste Eesti Iluduskuninganna 2019 promopilt.
Arabella Saaliste Eesti Iluduskuninganna 2019 promopilt. Foto: Promopilt

Saaliste osales selle aasta suvel ka Eesti Iluduskuninganna 2019 võistlusel, kus eestlanna võitis Miss Jadore¨Fashion Model ja Miss Charm tiitlid.

Vaata ka video 5.03 minutil, kuidas Saaliste laval sinimustvalge kleidiga keerutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles