Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Blogijad Tipp ja Täpp käisid svingerdamas: see ei ole nõrkade paaride pärusmaa

Elu24
Copy
Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers. Blogiauhinnad 2016.
Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers. Blogiauhinnad 2016. Foto: Madis Sinivee

Blogijatest abielupaar Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson, keda tuntakse ka kui Tippi ja Täppi, rääkisid hiljuti avameelselt svingeripidudest ja jagasid paarivahetuse kogemusi.

Mari-Leen ja Meelis on koos olnud juba 11 aastat, sellest viimased viis abielus. Paar on aastaid avameelselt blogimaastikul rääkinud oma elust, lastest ja kogemustest. Tänavu septembris tulid nende blogis marimell.eu teemaks svingerid ja svingeripeod.

Svingerlus on elustiil, kus suhtes inimesed vahetavad partnereid.

Kuu aega tagasi avaldatud blogipostituses tunnistab Mari-Leen, et nende esimene reaalne kokkupuude paarivahetusega oli 2018. aasta sügisel. Omavahel räägiti sellest juba paar aastat varem, kuid lõplik idee tuli Meeliselt.

Mari-Leen toob välja, et nad ei ole teinud seda Eestis ega eestlastega, kuid omavahel on arutatud svingimist teise blogimaastiku tuntud paariga, kelleks on Mallukas ja Kardo. 

Küll aga külastas paar ühte Eesti svingeripidu, kuid kogemus oli negatiivne: «Senine kogemus [...] on olnud kõike muud kui kutsuv.» Täpsustati, et nemad on paarivahetust teinud saksa paariga.

«Svingeriklubi ei ole gängbäng,» tuuakse postituses välja ja lisatakse, et svingeripeol ei pea ilmtingimata kohe vahekorda astuma.

Suhte purunemist paar svingerdamisega ei karda ning armukadedust ei tunta. «Seks kellegi teisega on tema jaoks lihtsalt seks,» täpsustab Mari-Leen. Abikaasa Meelis lisab aga teises postituses: «Svingimine ei ole nõrkade paaride pärusmaa.»

Eraldi toovad Mari-Leen ja Meelis välja, et svingerlus sobib hästi 30+ meestele ning naistele.

Kes tahab Mari-Leeni ja Meelise asjast rohkem teada, saab sellest lähemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles