Elu24 podcast «KÕU!» on väga-väga pikalt suvepuhkuselt tagasi! Uue hooaja esimeses saates käis külas juutuuber ja muusikaprodutsent Andrei Zevakin.

Sel korral räägiti nii muusikast, sotsiaalmeediast kui ka sellest, miks üha rohkem inimesi teeb sotsmeedias «suurpuhastust».

Loomulikult tuli jutuks ka Andrei ja juutuuber Anita Sibula vahel lahvatanud tüli, kui Anita tegi vaesuse teemal suu lahti ning Andrei leidis sedapuhku, et neiu on «deluded» ja «ei tea, mis ühiskonnas toimub». Loe selle kohta rohkem SIIT!

Värskes «KÕU!» episoodis selgitab Zevakin ka, et pärast lahvatanud tüli pole noored otseselt ära leppinud ega sõbraks saanud. «Me ei ole kunagi sõbrad olnud. Minul on suht suva, pigem vist Anita unfollow'is ja värki-särki,» selgitas Andrei saates.

«Ma tõmbasin ühe hea twiid'i ka, et Sibul lükkas sibulale unfollow.» 

Praegu Zevakin enam Twitteris igal teemal sõna ei võta. «Ma ütlesin iseendale, et ma lihtsalt ei viitsi sellise Twitteri-draamaga tegeleda. See hakkab nii retsilt lõpuks mentaalselt mõjutama,» selgitas ta. «Ma hoian sellest eemale, ma lihtsalt ei jaksa tegeleda sellega.»

Ka tuli Andreiga jutuks see, miks üha enam inimesi Instagramis n-ö suurpuhastust teevad ja tuttavaid unfollow'ivad. «Sul lihtsalt ei ole vaja mingeid lambiseid inimesi jälgida,» selgitas ta.

«Seal on nii palju infot, stoorisid, pilte – lõppude lõpuks sa jääd sinna Instagrami auku kinni,» lisas ta.

Saates meenutab Andrei ka seika, kui ta ühele sõbrannale sotsiaalmeedias unfollow pani. «Ma nägin teda järka päev ja ütlesin talle «tsau» ja siis ta ütles mulle «käi p***i» ja näitas fakki.»

«Ma pärast vaatasin, et ta kustutas mind Facebookist ja igalt poolt ära. Siis ma olin küll nagu davai, tõmmake normiks, inimesed!»

«Siuke naljakas teema, ma ei tea, miks niimoodi vaja hinge võtta. Eks see ongi tänapäeval lihtsalt see, et follow on nii tähtis, sa põhimõtteliselt oled nagu sõber inimesega ja kui sa unfollow'id, siis sa pole enam sõber. Ma ei tea, naljakas,» sõnas ta.

Kuula ka täispikka podcasti!

Kommentaarid
Copy