Kourtney Kardashian sai internetitrollidelt Soome reisimise eest nahutada, aga ei jäänud isegi vastust võlgu!

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian tuleb internetitrollidega toime.
Kourtney Kardashian tuleb internetitrollidega toime. Foto: Broadimage/scanpix

Tõsielustaar Kourtney Kardashian (40) langes eile kuritahtliku internetitrolli ohvriks, kuid naine tõestas, et tuleb ebameeldivate kommentaatoritega hästi toime. 

See ei ole esmakordne, kui sotsiaalmeedia trollimängud jõuavad tõsielustaari Kourtney Kardashianini, kuid naine ei ole kunagi peljanud pahatahtlike kommentaatoreid ja võib vajadusel nad ka paika panna.

Sel korral süüdistati Kardashiani oma laste haridustee tähtsuse mitte väärtustamises. Kurjajuureks osutusid tõsielustaari poolt eile Instagramis jagatud pildid reisist Soome. Meeleolukatel ja lumistel piltidel olid näha ka staari lapsed.

Üks Kourtney jälgijatest otsustas oma arvamust avaldada ja kirjutas piltide alla: «Kas su lapsed ei käigi koolis? ? Nende haridus on palju tähtsam, kui kõik need rumalad reisid.»

Viimases «Keeping Up With the Kardashians» osas näeb armsaid kaadreid Khloeist ja lastest Soome reisil. Tavaliselt filmitakse reality-showsid mitu kuud ette ja suure tõenäosusega käis pere Soomes reisil sellel kevadel ja ka Kourtney poolt postitatud pildid on mitu kuud vanad. 

Üks teine Kourtney fänn astus staari kaitseks välja, avaldades piltide all arvamust, et Kourtney käis lastega Soomes puhkamas kevadvaheajal. Selle peale hüppas vestlusse ka Kourtney, pannes internetitrolli paika ja kirjutas oma piltide alla: «Täpselt nii, tegu oli kevadvaheajaga ja ka reisimine võib hariv olla!» Sellega ka kogu vestlus lõppes. 

Vaadates Kourtney poolt jagatud pilte võib näha, et staari lapsed tutvusid mitmete Põhjamaiste tegevustega. 

Vaata pilte siin: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More Finland pictures & travel diary up on poosh.com ❄️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles