Pildid: taas kaamerate ette ilmunud «printsess» Anne Hathaway kannab uue rolli võrratult välja

Elu24
Copy

Filmi «Printsessi päevikud» staar Anne Hathaway (36) andis juulis fännidele teada, et ootab koos abikaasa Adam Shulmaniga oma teist last. Eile taas punasele vaibale ilmunud Hathaway tõestas, et rasedus sobib näitlejannale ikka võrratult!

Hathaway lisas juulis Instagrami-pildi, kus näitas oma beebikõhtu. Postituse pealkirjas tunnistas näitlejanna, et rasedaks jäämine ei olnud tema jaoks kerge teekond. 

 «Ütlen kõigile, kes elavad läbi viljakusprobleeme ja põrgut, palun teadke, et ka kumbki minu rasedus pole olnud otsetee. Saadan teile ekstra palju armastust,» tunnistas Hathaway. 

Anne Hathaway sai endale selle aasta mais, paar kuud enne rasedusest teatamist, Hollywoody kuulsuste alleel tähe.
Anne Hathaway sai endale selle aasta mais, paar kuud enne rasedusest teatamist, Hollywoody kuulsuste alleel tähe. Foto: AFF/PA Images/Scanpix

Hathaway on oma teise raseduse ajal punasele vaibale sattunud harva. Eelnevalt käis ta Broadway esilinastusel augusti alguses. Eile promos Hathaway oma rolli uues Amazoni teleseriaalis «Modern love». 

Anne Hathaway Broadway muusikali esilinastusel 8. augustil 2019.
Anne Hathaway Broadway muusikali esilinastusel 8. augustil 2019. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Näitlejanna kohtas oma abikaasat Shulmani ligi kümme aastat tagasi, nad kihlusid 2011. aastal. Paar abiellus 2012. aastal ning peres kasvab juba 3-aastane poeg Jonathan Rosebanks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles