Eesti tõsielustaar ahistas tundide viisi alaealist tüdrukut: see oli nii rõve, et loputasin pärast vedelseebiga suud (13)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Liis tutvus endast kaks korda vanema tõsielustaariga, kes teda peol ahistas.
Liis tutvus endast kaks korda vanema tõsielustaariga, kes teda peol ahistas. Foto: Erakogu/@the.liis

Väikesest maakohast pärit Liis jagas Instagramis lugu sellest, kuidas äsja 17-aastaseks saanud tüdrukuna üks tuntud tõsielusarja täht teda ahistas.

Liis tutvus tõsielustaariga, kelle nime ta nimetada ei soovi, 2016. aastal, kui oli äsja 17-aastaseks saanud. «Sain ühe mehega tuttavaks, kes oli tol ajal päris tuntud. Ta oli ühes tõsielusarjas ja telekas tihti,» meenutas Liis.

Liis rääkis Elu24-le, et tal olid tõsielustaariga ühised tuttavad ning nende juures nad tutvusidki. «Muidugi olin uhke, et kuulsusega tutvusin ja isegi ühel majapeol sai koos aega veedetud. Ta tundis kohe minu vanuse ning elukoha vastu huvi,» ütles Liis.

Tõsielustaar oli toona pea 40-aastane ning tema poeg umbes sama vana kui Liis. «Kuna kõik seal peol jõid, siis ka tema, ning mida edasi aeg läks, seda rohkem ta tahtis mu riideid seljast rebida. Kätt ajas ka püksi... tundide viisi,» kirjeldas Liis juhtunut.

Väikesest maakohast pärit Liis oli uhke, et kuulsusega tuttavaks sai.
Väikesest maakohast pärit Liis oli uhke, et kuulsusega tuttavaks sai. Foto: Erakogu/@the.liis

Liis ei saanud peolt ka kuidagi minema, kuna bussid ei sõitnud ning väljas oli külm ilm ja lund sadas. «Lõpuks ta ikkagi hoidis mind jõuga kinni ning suudles. See oli nii rõve, et ma jooksin minema ja istusin Konsumis, kuni buss jõudis. Pärast kodus loputasin vedelseebiga suud,» meenutas Liis kohutavat kogemust.

«Kõik kuulsused ei ole pühakud, keda kummardada...» on Liis jõudnud järeldusele.

Liis jagas oma lugu Instagrami kontol «Ei on ei», mis on näitleja Marilyn Jurmani loodud platvorm noortele, kes on kogenud seksuaalset ärakasutamist, kiusamist ning vaimset ja füüsilist vägivalda.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles