Näitlejanna Sienna Milleri kaunite kiharate saladus peitub ketšupis!

Elu24
Copy
Sienna Miller.
Sienna Miller. Foto: Andrew Kelly / REUTERS

Näitlejanna Sienna Miller (37) on üks neid kauneid naisi, kelle riided on alati ideaalsed, meik veatu ja juuksed kadestamisväärsed. Võiks ju arvata, et kauneid kiharaid on võimalik saavutada ainult pankrotti ajavaid juuksetooteid kasutades ning profijuuksuritega koostööd tehes.

Hello Magazine vahendab, et näitlejanna Sienna Milleri kadestamis-väärsete kiharate saladus on hoopis lihtsam. Ta kasutab juustele kauni välimuse andmiseks ühte toiduainet, mida me kõik peaaegu alati oma köögikapist leida võime.

Ajakirjale Vogue antud intervjuus paljastas näitlejanna ja 7-aastase tütre Marlowe Sturridge'i ema, et ka tema on oma juuste välimuse pärast meelehärmi tundnud.

Sienna Miller
Sienna Miller Foto: Suzanne Plunkett / Reuters / Scanpix

Miller rääkis, et kui ta proovis kord oma juuksed punaseks värvida, oli tulemuseks hoopis roosa ja brünetiks muutumise soov tõi kiharatele koguni rohelise tooni.

Leides, et poest ostetud juuksevärvid võivad viia tõelise juuksekatastroofini, pöördus Miller taimse päritoluga hennavärvi poole, kuid ka see ei toonud soovitud tulemust.

Miller proovis juukseid peale hennaga värvimist korduvalt pesta, et tagasi saada esialgne värv, aga see ei õnnestunud. Lahenduse pakkus uskuge või mitte - ketšup!

Näitlejanna paljastas, et ainus asi, mis tema juukseprobleemi lahendas, oli juuste leotamine ketšupis. Ta katsetas sellega aasta jooksul igal õhtul ja ketšup pleegitas henna juustest välja.

«See oli tegelikult kohutav. Ma kasutasin hennat, arvasin, et olen orgaaniline ja tark, aga juuksed muutusid raskesti kammitavaks, ma lihtsalt ei suutnud neid normaalseks muuta,» rääkis naine.

Ainus, mis muutusi tõi, oli ketšup. Miller pani umbes poolteist aastat ketšupit juustele ja hoidis juuksed seejärel soojas. Selgub, et suurepäraste juuste saamiseks ei pea pangas olema miljoneid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles