Seltskonnatäht Kylie Jenner soovib juba teist last

Elu24
Copy
Kylie Jenner soovib teist last.
Kylie Jenner soovib teist last. Foto: AP/Scanpix

Nädal pärast seda, kui Kylie Jenner (22) oli kinnitanud oma lahkumineku räppar Travis Scottist (28), avaldas kaunitar, et on valmis uuesti emaks saama.

Selleks, et vastata oma andunud fännide küsimustele, viis meigimogul selle reede õhtul Instagrami vahendusel läbi küsimus-vastus sessiooni. Üks fänn küsis kaunitarilt, kas hetkel veel üksik-emana toimetav Jenner, plaanib saada lähitulevikus veel lapsi. Jenneril on Scottiga ühe-aastane tütar Stormi.

«Ma ei jõua ära oodata, millal ma veel lapsi saan,» vastas Jenner ja lisas, et ta pole siiski veel teise lapse jaoks päris valmis.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Jenner paljastas usutluses fännidega muuhulgas ka, et nad Scottiga plaanisid esialgselt panna Stormi nimeks hoopis Rose ja ta pugis raseduse ajal ainult Eggo vahvleid.

Noor miljardär tegi Twitteris nädal tagasi avalikuks lahkumineku Stottiga. Peale lahkuminekut jäi Jenner kaamerasilma ette miilustamas endise poiss-sõbra Tygaga.

«Internet muudab kõik 100 korda dramaatilisemaks, kui see tegelikult on. Mul ei olnud ühtegi kell 2 öösel toimunud kohtingut Tygaga. Ma viisin kaks oma sõpra stuudiosse ja Tyga juhtus seal just sellele ajal olema. Travis ja mina oleme väga heades suhetes ja praegu on meie põhirõhuks Stormi kasvatamine‼ Meie sõprus ja tütar on esmatähtsad,» kirjutas Jenner Twitteris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles