Kuubalt pärit kunstnik tegi tšellist Silvia Ilvesele kauni kingituse

Kristina Madisson-Laht
, Elu 24 reporter
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Erakogu

Silvia Ilves (27) jagas sotsiaalmeedias videot, mille muusik tegi, kui talle kingiti pastellitehnikas suureformaadiline perepilt. 

Pastellimaali kinkijaks oli Kuuba päritolu andekas kunstnik Ruber Veliz ja see kujutab kaunist muusikut koos armsate poegadega.

Silvia Ilves kirjutas postituse juurde: «Ma olen täiesti sõnatu. KIRJELDAMATUTES emotsioonides. Ruber Veliz, sa oled FANTASTILINE kunstnik!!! ?? Oleks te näinud, kui kohmetu ja koba ma tükk aega olin. Aitäh selle nõudliku, professionaalse, hindamatu töö eest, armas Ruber! ??»

Kuuba kunstniku Ruber Veliz'i pastell.
Kuuba kunstniku Ruber Veliz'i pastell. Foto: Erakogu

Silvia Ilves rääkis Elu24-le, et kunstnik Ruber Veliz elab Eestis juba aastaid ning nad on vahel koos lava jaganud. Veliz on huvitava hääletämbriga laulja, kes toob «Made in Brazil» ansambliga siia Eestisse eksootilist kõla.

Silvia Ilves ja Ruber Veliz.
Silvia Ilves ja Ruber Veliz. Foto: Erakogu.

Ilves lisas, et kunstnik on tagasihoidliik ja andestamatult vähe tuntud! Muusikud olid möödunud suvel ühises seltskonnas ning kui Veliz näitas telefonist oma armsast tütrest tehtud pilte tekkis Ilvesel soov temalt töö tellida. Veliz on väga tiheda töögraafikuga ja pilt valmis kunstniku vabast ajast. 

Elu24 õnnestus kommentaar saada ka kunstnikult endalt.

«Kohtudes Silviaga sain aru, et tegemist on väga andeka muusikuga. Tuttavamaks saades nägin ka, milline erakordne ema ta on, pühendades lastele aega ja õpetades neid, olles samal ajal professionaalne muusik. Ma ei tea, kuidas ta seda kõike teeb, minu jaoks on ta superkangelanna! Ma nautisin selle töö valmimise protsessi!» ütles Ruber Veliz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles