Ojulandi partei jätkab homokultuuri ja kliimapoliitika vastu võitleva MTÜna

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rahva Ühtsuse Erakond otsustas jätkata mittetulundusühinguna, kus võideldakse peamiselt agressiivset kliimapoliitikat ja homokultuuri pealesuruvate poliitiliste jõudude vastu. 

Rahva Ühtsuse Erakond loodi pea viis aastat tagasi 1. novembril 2014. aastal ja selle üks juhtfiguure, endine välisminister Kristiina Ojuland, nägi toona erakonna rolli eeskätt sumbunud poliitilise õhustiku tuulutajana.

 «Meie eesmärk oli anda kodanikele tagasi tunne, et iga inimene on vajalik siinsamas Eestis, et meie inimesed ei peaks lahkuma kodumaalt majanduslikel põhjustel,» kommenteeris erakonna asutajaliige Arnold Persitski.

Üheks oma suurimaks saavutuseks peab RÜE parlamendivälise erakonnana seda, et 2015–2016 aastal kogusid erakonna aktivistid koostöös Sihtasutusega Euroopa Rahvusrinne üle Eesti rohkem kui 19 000 allkirja massiimigratsiooni tõkestamiseks.

«Tänu RÜE-le ja teistele sama meelt olevatele erakondadele hoiti ära tuhandete põgenike ja immigrantide sunniviisiline vastuvõtmine Eestisse,» teatas RÜE täna.  

Rahva Ütsuse Erakonna juhatus peab endiselt oluliseks seista Eesti kaitsel massiimmigratsiooni  vastu  poliitilise  MTÜna. 

«Samuti seisame Eesti kaitsel teiste meid  ohustavate võõrhoiakute nagu agressiivset kliimapoliitikat pealesuruvate või homokultuuri dikteerivate poliitiliste jõudude vastu,» seisis RÜE kodulehel. 

«Otsustasime jätkata erakondadeülese rahvaliikumisena, et kaitsta eestlust, meie keelt ja kultuuri ja seista Eesti majanduslike huvide eest kliimahüsteeria vastu ning hoida ära illegaalsete immigrantide ning Euroopa Liidu poolt pealesurutavate «põgenike» kohustuslik vastuvõtmine,» teatas RÜE.

Viieaastase parlamendivälise erakondliku tegevuse juures oli pikka aega erakonna juht ja kõige tuntum liige Kristiina Ojuland. Viimasel ajal tegutses erakonna juhina Pavo Raudsepp. Ojuland jätkas aga juhatuse liikmena.

Erakonnal on praegu 505 liiget. Seda on viis inimest rohkem kui erakonnalt nõutav liikmete arvu alampiir. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles