Viktoria Villig otsustas pärast gümnaasiumi lõppu hakata täiskohaga sisuloojaks

Elu24
Copy

Kanal 2 uus pingeline tõsielusari «Suunamudijate meistriklass» toob kokku 20-30ndates aastates noored täiskasvanud, kes asuvad võistlustulle parima suunamudija tiitlile.

Võimaluse saatesse pürgida said kõik hakkajad inimesed, kes on vähemalt 18-aastased ja omavad sotsiaalmeediakontot. Avaliku castingu kaudu valitud võistlejatele juhatavad läbi keeruliste väljakutsete rägastiku teed sellised kodumaised (interneti)kuulsused nagu Juhani SärglepVictoria Villig ja Hanna Martinson.  

Victoria Villig noorematele televaatajatele tutvustamist ei vaja. Tegemist on tõelise kodumaise Youtube'i-staariga, kes on oma kooliteemaliste sketšidega rohkesti tuntust kogunud. Gümnaasiumi lõpetanud noor naine peab sotsiaalmeedias ees ootavat ärilist edu nii paljutõotavaks, et loobus selle nimel ülikooli minekust ja otsustas pühenduda täiskohaga suunamudimisele. Lisaks oma kanalitele teenib Victoria raha ka koolitajana. 

«Suunamudijate elu ei ole nii lihtne, kui esmapilgul tunduda võib,» selgitab Victoria. «Tegu on siiski täiskohaga tööga, mis nõuab väga palju ohverdamist ja enesedistsipliini.» 

«Suunamudijate meistriklass» on meelelahutuslik ja mänguline võistlussaade, kus ei puudu ka õpetlik iva. Iga ülesande puhul näevad ka televaatajad, kes soovivad tulevikus sotsiaalmeedia kaudu leiba teenida, mida ettevõtted suunamudijatelt tegelikult ootavad. Mitmed ettevõtete esindajad avaldasid võtetel ka põhjuseid, mille järgi nad koostööpartnereid valivad ning mis põhjustel koostöö ebaõnnestunuks loetakse.

Lapsevanemad saavad kindlasti ettekujutuse, kuivõrd suur tulevik on Eestis sotsiaalmeedial ja kas ikka tasub seepärast ülikooli minemata jätta, nagu otsustas mentor Victoria. Ennekõike saab ettekujutuse, kui suur töö on ühe rahuldustpakkuva postituse loomine.

«Suunamudijate meistriklass» jõuab televaatajateni juba reedel kell 20.00 Kanal 2-s.

SIIT saad tutvuda kõikide saates osalejatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles