Video: elavate seast lahkunud Iiri mees ajas oma matustel lähedased naerma

Elu24
Copy
Hauda lastud kirst.
Hauda lastud kirst. Foto: Caro / Rupert Oberhaeuser / Caro / Rupert Oberhaeuser / Scanpix

Huumorist lugu pidav iirlane Shay Bradley pani matustel viibinud lähedased naerma, kui hauast kostuv mehehääl päästmist nõudis. Tegemist oli vaimuka heliklipiga, mille Bradley aasta tagasi ette lindistas. 

BBC vahendab, et Iiri kaitsejõudude veteran Shay Bradley sai rohkem kui aasta aega tagasi teada oma ravimatust haigusest ja otsustas vältimatu sündmuse juurde väikese vimka korraldada. Bradley lindistas, mis tema soovi järgi kostuks hauda lastud kirstust. Mehe plaanist olid teadlikud tema poeg poeg Jonathon ja pojapoeg Ben.

Kui mehe kirstu hakati aasta hiljem hauda laskma kostust sealt peagi koputamist ja kõlas lahkunu hääl: «Hei! Laske mind välja. Kus põrgus ma olen? Laske mind välja, siin on pagana pime. Kas ma kuulen preestrit? See on Shay, ma olen kastis.»

Bradley tehtud nali pani leinava pere ja lähedased ning sõbrad naerma. Peale heliklipi ärakuulamist kõlas matuseliste aplaus.

Selleks, et mehe poolt korraldatud nali matusel liialt šokeeriv ei tunduks, teavitasid Bradley viimse sooviga kursis olevad mehed sellest matustele tulijaid eelnevalt.

Bradely plaan läks korda, sest tema tütar Andrea teatas: «Ta soovis kindlustada selle, et mu ema lahkuks kalmistult naerdes, mitte nuttes».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles