Tõeliselt õõvastav! Pesumodell avastas, et petturid kasutavad tema seksikaid pilte raha teenimiseks

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Endine Briti bikiinimodell Jessica Davies (26) peab meeleheitlikku lahingut, et peatada interneti pettureid kasutamast tema alasti pilte sotsiaalmeedia libakontodel raha väljapetmise eesmärgil, vahendab Daily Star. 

Davies tegi modellikarjääriga lõpparve eelmisel aastal, kuid ütles väljaandele, et petturid on tema poolpaljaid pilte kasutanud vähemalt 100 korda erinevatel sotsiaalmeedia libakontodel. 

Petturite eesmärgiks on kergeusklikelt meestelt raha välja petta. Selle tegevuse inglise keelseks nimetuseks on «catfishing». 

«Catfish» on Urban Dictionary andmetel keegi, kes teeskleb kedagi teist, luues sotsiaalmeedias libakontosid eelkõige selleks, et arendada võltse internetiromansse.

Daviese sõnul otsivad petturid haavatavaid ja üksikuid vanemaid meesterahvaid, kelle sooviks on interneti vahendusel armastust leida. 

Jessica ütles väljaandele, et kurjategijad kasutasid libakontode profiilide realistlikumaks muutmisel fotosid, kus noor naine on koos oma perekonnaliikmetega. 

Daviese sõnul saatis üks Ameerikast pärit mees mitmele naise pilte kasutanud libakontot hallanud petturile tuhandeid dollareid, sest oli kindel, et tegu on Daviese ametlike kontodega ja ta lootis naisega päris elus kokku saada.

Mitmed mehed on bikiinimodelliga ühendust võtnud, et teda teavitada Intagrami libakontodest, kus tema pilte kasutatakse.

Üks teine mees, kes koperdas Davise pilte kasutanud libakonto otsa, kirjutas päris Jessicale, et teda teeselnud pettur soovis mehega lapsi saada. 

Petturid kasutasid Davise pilte sellistes sotsiaalmeedia rakendustest nagu Instagram, Tinder, Hangouts jt.

Jessica lisas väljaandele: «Selline petmine juhtub nii suures mahus. Selleks on ainult vaja e-meili aadressi ja sa võid koheselt olla, kes iganes tahad.»

Lisaks kelmustele on mõned kasutanud kohtingurakendusi ka kurjemate kuritegude toime panemiseks.

2018. aastal mõrvati Uus-Meremaal Briti seljakotirändur Grace Millane (22), noor naine kohtus oma tapjaga Tinderi vahendusel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles