Tõeline Rapuntsel Mari Metsallik avaldas 130 cm pikkuste kaunite kiharate saladuse

Elu24
Copy
Mari Metsallik.
Mari Metsallik. Foto: Eero Vabamägi

Endine Playboy kaanestaar, autor ja looduslaps Mari Metsallik hõljus modellinna Tallinn Fashion Weeki finaalõhtul Nymfi disaineri Triin Kärblase loomingut esitleval moešõul, kus erilist tähelepanu pälvisid tüdruku kaunid kiharad. 

Metshaldjaks tituleeritud kaunitari tegemistest ei ole meediamaastikul juba mõnda aega midagi kuulda olnud, kuid nüüd üllatas kaunitar fänne demonstreerides oma võrratult kauneid kiharaid Tallinna Fashion Weeki moelaval. Piiga jagas oma metsikutest kiharatest pilte InstaStory vahendusel. 

Kaunitar uhkeldab tihti oma juustega Instagrami's, jagades fännidega juuksehooldus teemalisi nõuanded ja tõdeb, et tema juuste pikkuseks on 130 cm. 

«Inimesed küsivad tihti, kas ma kasutan tonnide viisi šampooni ja palsamit oma juuste pesemisel, palsamit ja õlisid jah, aga šampooni mitte. Ma kasutan šampooni ainult oma peanaha pesemiseks, » jagab metshaldjas Instagrami vahendusel nõuandeid. Looduslapse sõnul ei kasutanud ta aastaid šampoone vaid pesi juukseid rukkileivast ja munakollastest valmistatud seguga, mis andis juustele kohevust ja sära. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Metsallik sai kuulsaks 2010. aastal peale oma kehavõlude eksponeerimist Playboy esikaanel. Naine otsustas oma elu ja imagot totaalselt muuta, siirdus metsa elama ja avaldas 2014. aastal populaarsust kogunud raamatu «Metsahaldja päevik», kus kirjutab naiselikkusest, armastusest ja elust. 

2016. aastal tutvustas kõhutantsuga tegelev Metsallik avalikkusele oma kuuma Kuubast pärit tantsuõpetajast elukaaslast Fabian Arochat. Metsallik on vahepeal ka emaks saanud ning tähistas hiljuti koos kuubalasest elukaaslasega esiklapse sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles