Lady Gaga heitis riided ja hüppas jäävanni

Elu24
Copy
Lady Gaga performing during Capital FM's Jingle Bell Ball at the O2 Arena in London.
Lady Gaga performing during Capital FM's Jingle Bell Ball at the O2 Arena in London. Foto: Suzan / Suzan/EMPICS Entertainment

Lady Gaga (33) on mööda maailma ringi tuuritanud alates 2018. aasta detsembrist. Esmakordselt jagab superstaar fännidega judinad tekitavaid kaadreid show-järgsest rutiinist. 

Selleks, et oma keha ja vaim tugev hoida peale tunde laval taidlemist jälgib superstaar kohati julma show-eelset ja järgset rutiini, mida Instagrami vahendusel fännidega jagas.

«Show-eelne rutiin: raske trenn ja siis galaktilised suplusringid,» kirjutas pildil roosat ujumistrikood ja roosasid ujumisprille kandev Gaga. Lisades pildi juurde teemaviite «GagaPhelps» vihjates mitmekordsele maailmarekordimehele ja olümpiavõitjale Michael Phelpsile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre-show routine: Hard workout and then Galactic Laps. GagaPhelps??‍♀️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Tundub, et nätsukummiroosa on praegu Gaga lemmikvärv, hiljuti värvis laulja oma blondid juuksed sama tooni.

Veendumaks, et tema lihased on veel üheks esinemispäevaks valmis, libiseb Gaga pärast igat show'd kümneks minutiks jäävanni, millele järgneb 20 minutit kuumas vannis ligunemist, peale mida istub superstaar veel 20 minutit jääpakkidega täidetud surveülikonnas. 

Ei ole kerge see superstaari elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles