Rolf Roosalu: tahaksin kuidagi stiilsemalt surra kui grippi

Elu24
Copy
Kuvatõmmis «Ringvaate» saatest: Rolf Roosalu.
Kuvatõmmis «Ringvaate» saatest: Rolf Roosalu. Foto: ERR / Ringvaade

Muusik Rolf Roosalu (37) käis külas «Ringvaate» saates, kus rääkis sellest, kuidas ta möödunud aastal grippi nakatus ning vana-aastaõhtu Võru haiglas veetis.

«Ma ei taha eriti sellel teemal rääkida, sest kõik lähevad nii hirmsasti põlema vaktsineerimisest rääkides,» tunnistas laulja, miks pole ta varem sellel teemal eriti palju rääkinud.

«Eelmise aasta lõpp oli üsna pöörane töö mõttes, sest detsember ongi muusikutele see kõige töörikkam aeg ja ilmselt kellegi käest ma oma kontsertidel selle viiruse sain ning haiglasse sattusin.»

Roosalu meenutas saates ka, kuidas ta haiguse tõttu endale esimest korda kiirabi pidi kutsuma, sest kogu ta keha valutas ning ka palavik oli üsna kõrge.

Samas nentis Roosalu, et ega tal päriselt sellist hirmu polnud, et võiks haiguse kätte ära surra. «Ma tahaksin ikkagi kuidagi stiilsemalt surra kui grippi.» 

Siiski tunnistas muusik ka, et vaatamata juhtunule pole ta ennast vaktsineerida lasknud. «Ma tahan anda endale selles mõttes võimaluse, et ma olen hakanud rohkem käima trennis ja ma püüan mitte ennast üle töötada ja immmuunsustaset mitte alla lasta. Olen muutnud natuke oma elustiili.»

«Loomulikult olen ma sellele mõelnud, aga ma tahaks ikkagi maisemate asjadega enda tervist hoida – sibul, küüslauk, mesi.»

«Ma veel ei torma seda tegema, see on väga sügavalt iga inimese enda valik ja otsus ja ma üldse ei mõista hukka neid inimesi, kes seda on teinud,» sõnas Roosalu.

Vaata ka täispikka intervjuud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles