Tanel Padar võrdles skandaalset lahkuminekut Eurovisiooni võiduga (1)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Tanel Padar ja tema endine elukaaslane Kristel Mardisoo.
Tanel Padar ja tema endine elukaaslane Kristel Mardisoo. Foto: Erlend Štaub

Kahe aasta eest tuli avalikuks, et Tanel Padari pruut Kristel Mardisoo on elanud kaksikelu ning on abielus hoopis mõrvatud ärimehe Mait Metsamaa poja Andreas Metsamaaga. Nüüd avaldas Eesti esirokkar, kuidas ta ennast selle uudise ilmsiks tuleku ajal tundis.

2017. aasta septembri keskel lahvatas uudispomm, et Padar elukaaslane Kristel Mardisoo oli paari viieaastase suhte jooksul abielus hoopis teise mehega. Abieluvararegistrist selgus, et Kristel Metsamaa ja Andreas Metsamaa on abikaasad, kes andsid 2015. aasta jaanuaris sisse avalduse määrata oma varasuhteks varalahusus.

Padar lõpetas seepeale Mardisooga suhte ning leidis enda kõrvale uue kaaslase Lauren Villmanni, kellega tänavu augustis lapse sai. Kui veel eilseni oli Padar skandaalse lahkumineku kohta jäänud napisõnaliseks, kommenteeris ta toimunut täna hommikul Vikerraadio saates «Vikerhommik», kus saatejuht Romi Hasa muusikult selle kohta päris.

Padar võrdles uudise avalikuks tulekut Eurovisiooni lauluvõistluse võiduga, kuna ei oska päris täpselt neid tundeid kirjeldada, mis teda tol hetkel valdasid. «Sa küll näed ja kuuled, aga ei usu,» ütles ta lauluvõistluse kohta.

Padar tunnistas, et oli juba varem kartnud, et midagi läheb ühel hetkel nihu. «Seda ongi jube keeruline kommenteerida, sest ma ei ole seda kommenteerinud niimoodi avalikult ja seal ei olegi midagi kommenteerida, sest ma tänase päevani ei tea midagi,» jäi muusik ikkagi krüptiliseks.

Padar usub, et juhtunu muutis teda mõneti enesekindlamaks. «Ma taaskord kahtlustasin, et viga ei saa olla ainult ühes inimeses. Mündil on alati kaks poolt. Ja ma kahtlustasin varem juba, et see minu pool ei ole kõige tuhmim pool sellel mündil,» vihjas muusik, et suhtega oli probleeme varemgi.

Tanel Padar oma praeguse kihlatu Lauren Villmanniga.
Tanel Padar oma praeguse kihlatu Lauren Villmanniga. Foto: Raul Mee/Mollusk Meedia
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles