WRC ametlik telekanal plaanib Eesti rallifännidega Kataloonias suurejoonelist etendust

Elu24
Copy
Eesti rallifännid Soomes.
Eesti rallifännid Soomes. Foto: Sander Ilvest

Eesti rallifännid torkavad juba praegu WRC ülekannetes silma, kuid ralli ametlik telekanal plaanib Kataloonias veelgi suurejoonelisemat etendust, mille põhiroll on kanda Tänaku ja Järveoja tulistel toetajatel.  

Kuna Ott Tänaku ja Martin Järveoja eduga WRC sarjas on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud Eesti rallifännide hulk, kes käivad erinevatel etappidel kaasa elamas, siis jagas kirglik rallifänn Taavi Koha WRC TV üleskutset koguneda katsele, et meie ralliässadele kaasaelamist suures pildis näidata. 

Koha avaldas üleskutse Facebooki grupis rallirahvas: «Loodetavasti õnnestub Otil ja Martinil teha juba eelseisval nädalavahetusel ajalugu murdes Sebastien’ide ülemvõimu WRC sarjas ning tulla esimeste eestlastena autoralli maailmameistriteks.»

Sellega seoses siis ka WRC TV soov teha lugu Eesti rallifännidest oma meestele kaasa elamas. Eesti fänne filmivad katse live kaamerad ja samuti WRC kopter. Video läheb WRC TV kokkuvõtetesse koos vastava jutuga eestlastest kui pühendunud rallifännidest.

Grupis jagati videolõiku kohast, kus katse aset leiab.

Kogunemiskohaks on reedehommikune teine katse SS3 La Fatarella-Vilalba 1 (esimene auto peaks rajal olema kell 11.13.), tulla palutakse Vilalba dels Arcs küla servas olevale kurvile järgneva kiire lõigu juurde.

Rallifännid on üleskutsele reageerinud tormiliselt ja kirjutavad, et sinimustvalged lipud on juba valmis pandud. Üks fänn andis koguni teada, et plaanib seltskonnaga kohale tulla ja kaasa võtta Eesti ühe suurima sinimustvalge, mille mõõted on 5.5m x 3m.

Fännid jagavad üksteisele ka infot, kust kohapealt lipuvardaid osta saab. Naljatletakse, et eestlased on kõik kohalikud spordikaupu pakkuvad poed pühapäevaks lipuvarrastest tühjaks ostnud!

Täna alanud Kataloonia ralli kestab pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles