Šahh ja matt: enda pildi postitanud Emily Ratajkowski sai paparatsolt üüratu arve

Elu24
Copy
Emily Ratajkowski 2019. aastal.
Emily Ratajkowski 2019. aastal. Foto: Broadimage/scanpix

Väljend, et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna modelli Emily Ratajkowskit (28) ei puuduta, sest üks pilt läheb talle maksma hoopis rohkem kui tuhat... dollarit. 

E! News vahendab, et kõmufotograaf Robert O'Neil kaebas modelli kohtusse pildi eest, mida ta sotsiaalmeedias kasutas ilma fotograafilt luba küsimata.

Kõnealune pilt kujutas Ratajkowskit New Yorgis, kus ta poseerib koos lillekimbuga. Kuigi pilt on klõpsitud modellist endast, viitab kõmufotograaf kohtudokumentides, et tegemist on autoriõiguse rikkumisega.

Emily Ratajkowski 2019. aastal.
Emily Ratajkowski 2019. aastal. Foto: PA Images/Scanpix

Fotograaf nõuab modellilt nüüd pildi eest kuni 150 000 dollari (umbes 134 795 eurot) suurust kahjutasu. Lisaks kahjunõudele soovib ta modellilt saada ka selle kasumi, mille Ratajkowski sotsiaalmeedias pildi eest teenis. 

See pole mitte esimene kord, mil kõmufotograaf Robert O'Neil mõne staari kohtusse on kaevanud. Eelmisel kuul kaebas ta sama asja eest kohtusse ka supermodell Gigi Hadidi

Supermodell Gigi Hadid 2019. aastal. 
Supermodell Gigi Hadid 2019. aastal. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ent selline probleem ei kimbuta ainult modelle. Alles eelmisel nädalal seisis ka popstaar Justin Biber silmitsi sarnase kohtuasjaga, sest jagas sotsiaalmeedias endast pilti, mille osas tal puudusid igasugused õigused.  

Küll aga kirjutas Bieber hiljem sotsiaalmeedias, et lahendas fotograafi Robert Barberaga probleemi kohtuväliselt. 

Emily Ratajkowski esindajad ei ole teemat seni kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles