Uus paljastus: John F. Kennedy oli armukese käte vahel, kui abikaasa Jackie elas üle nurisünnituse

Elu24
Copy
John F. Kennedy ja Jackie Kennedy.
John F. Kennedy ja Jackie Kennedy. Foto: Personalities/©2005 TopFoto/Scanpix

John F. Kennedy keeruline armuelu on alati avalikkusele huvi pakkunud ja nüüd pajatab laulja Carly Simon viimati antud intervjuus, et väidetavalt oli John F. Kennedy armukese juures, kui tema naine Jackie elas üle nurisünnituse, vahendab New York Post. 

Laulja Carly Simons, kes on ajalukku läinud hittlauluga «You're so Vain» kirjutab varsti ilmuvates memuaarides, kuidas ta Jacqueline Kennedy Onassisega daami viimastel eluaastatel sõpradeks sai ja endine esileedi pihtis talle, et teda ei häirinud kunagi abikaasa kõrvalhüpped. 

«Ma arvan, et mõned teised asjad mõjutasid teda rohkem kui Kennedy afäärid,» rääkis 74-aastane Simon, teisipäeval oma raamatu reklaamimiseks antud intervjuus NBC Newsile.

Kennedy oli kohal oma laste Caroline, John Jr. ja Patricku (suri imikuna) sünnituse juures. Kuid Ameerika riigipea oli väidetavalt 1956. aastal armukesega nautimas puhkust Vahemerel jahiga ringi tiirutades ajal, kui Jackie oli haiglas ja sünnitas surnud lapse. «Kennedy ei olnud abikaasa kõrval sellel raskel ajal, vaid viibis hoopis armukese juures. Kuid on palju hullemaid asju, millega mees hakkama sai ja mis tegid Jackile  palju rohkem haiget,» rääkis Simons. 

«Kuna Kennedy oli külmalt kalkuleeriv inimene, ei näinud ta põhjust abikaasa juurde tormata – laps oli juba surnud,» kirjutas Kennedyst filmi vändanud Steven Levingston 2013. aastal Washington Postis.

Jackie teine ​​abikaasa, laevamogul Aristoteles Onassis, oli ka truudusetu, ütles väljaandele Simon.

«Jackie sai aru, et tegelikult ei tähendanud petmine ka Onassise jaoks midagi, pigem oli tegu maha ja taha ja aitäh ja nägemist tüüpi suhetega,» ütles Simon väljaandele.

«Jacki petmine ei häirinud Jackiet,» jätkas Simon oma memuaari tsiteerides.

«Rõõmsalt, kuid tüdinenud viisil rääkis Jackie mulle, et ta muidugi teadis Jackie kõrvalehüpetest. Ta lihtsalt ei pahandanud nende pärast, sest ta teadis, et Jack armastas teda palju rohkem kui ühtegi oma lühiaegset silmarõõmu,» lisas Simons.  

Naised kohtusid 1983. aastal Martha'se veinimõisas, kui Simon oli 38 ja Jackie 54.

«Jackie jagas minuga häid nõuandeid,» meenutas Simon. «Teised inimesed oleksid liiga närvis olnud, et mulle öelda, mida nad teatud asjadest tegelikult arvasid ... Kuid Jackie oli otsekohene,» muljetab Simons. 

Muusik ütles, et Jackie oli talle nagu ema, keda tal kunagi ei olnud.

Simons oli üks väheseid inimesi, kes oli kutsutud Jackie kodus peetud matustele 1994. aastal, et hüvasti jätta endise esimese leediga, kes põdes verevähki.

«Ma hoidsin ta kätt ja ütlesin talle, et armastan teda,» rääkis Simon.

Teisipäeval tuli välja Simoni memuaariraamat «Päikese poolt puudutatud: minu sõprus Jackiega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles