Uskumatu juhtum Austraaliast: enda kõhust noa välja tõmmanud ja sellega ründaja tapnud mees läheb vangi

Elu24
Copy
Kriminaalasjas on üks võimalik versioon, et sissetungijat noaga haavanud mees tegutses hädakaitses. Foto on illustratiivne.
Kriminaalasjas on üks võimalik versioon, et sissetungijat noaga haavanud mees tegutses hädakaitses. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sydneys oma pussitaja tema enda 20-sentimeetrise noaga tapnud mees tunnistas end süüdi ettekavatsemata tapmises, vahendab 9News.

30-aastane Sydney elanik Christian Hargrave-McKey sattus uskumatuna kõlavasse olukorda eelmise aasta detsembris. 60-aastase Mark Thomasega tülitsedes ja tõugeldes jõudsid nad olukorda, kus Hargrave-McKey hüüdis: «Lase käia, pussita mind!»

Kotist 20-sentimeetrise pussnoa rabanud Thomas torkaski tera teisele kõhtu. See aga nooremat meest rajalt maha ei võtnud. Hargrave-McKey tõmbas noa oma kõhust välja ning pussitas Thomast selga ja rindkeresse - tervelt 11 korda.

See lõppes loomulikult vanema mehe surmaga. Algul süüdistati Hargrave-McKeyd mõrvas, siis aga vähendati süüdistust ettekavatsemata tapmisele. Meest ootab 8 novembril kohus, kus talle võidakse määrata maksimaalselt 25 aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles