Häkkeri küüsi sattunud instastaar Lindsey Pelase telefoni intiimne sisu lekkis avalikkuse ette

Elu24
Copy
Kuvatõmmis Lindsey Pelase Instagrami kontost, mille häkker üle võttis. Ta jõudis sinna postitada kaks alastipilti Lindsey'st ja ühe pildi päikeseprille kandvast meesterahvast, kes tõenäoliselt on häkker ise.
Kuvatõmmis Lindsey Pelase Instagrami kontost, mille häkker üle võttis. Ta jõudis sinna postitada kaks alastipilti Lindsey'st ja ühe pildi päikeseprille kandvast meesterahvast, kes tõenäoliselt on häkker ise. Foto: instagram.com/lindseypelas

USA näitleja ja instastaar Lindsey Pelas (28) langes häkkeri ohvriks, kes tema sotsiaalmeedia kontodel tundide viisi hullas.

Näitlejatari Instagrami kontole laadis häkker üles kolm pilti: kaks alastifotot ning ühe pildi tõenäoliselt endast. Postituste juurde kirjutas häkker, et klikates juuresolevale veebilehele on võimalik Lindsey'st näha ka seksivideoid.

Kuvatõmmis Lindsey Pelase Twitteri kontolt, kuhu häkker kirjutas ebatsensuurseid säutse.
Kuvatõmmis Lindsey Pelase Twitteri kontolt, kuhu häkker kirjutas ebatsensuurseid säutse. Foto: twitter.com/lindsey pelas

Ka Twitteris jõudis häkker üksjagu pahandust teha. Ta kirjutas Lindsey konto alt väga ebatsensuurseid säutse ja lubas Valge Maja õhku lasta, saatis koledasse kohta ka Twitteri kasutajatoe tiimi ning uhkustas mitmes säutsus järjepidevalt sellega, et tal õnnestus staari sotsiaalmeedia kontodesse häkkida.

Lindsey Pelas 2019. aastal. 
Lindsey Pelas 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Praeguseks hetkeks on Lindsey Instagramist sündsusetud pildid kadunud, ent Twitterist on häkkeri kirjutatud säutsud jätkuvalt leitavad.

Häkkerid tegutsevad järjepidevalt

Ent Lindsey Pelas pole loomulikult ainuke. Elu24 kirjutas juba septembris, kuidas ka teiste staaride elu pole meelakkumine: lisaks sellele, et tänaval elavad neil seljas kõmufotograafid, peavad nad oma turvalisuse pärast muretsema ka kodus. Kartma ei pea nad labaseid vargaid, vaid veelgi ohtlikumaid tegelasi - häbituid häkkereid.

Ajalugu on näidanud, et eriti meeldib häkkeritele lekitada staaride alastipilte või seksivideoid. 

Selliste vargustega tulevad kuulsused toime aga väga erinevalt. Näiteks 2014. aastal, mil Jennifer Lawrence'i alastipildid lekitati, ähvardas näitlejatari advokaat toona kohtuteega kõiki, kes fotosid avaldada plaanisid. Ometigi on pildid internetist kergesti leiatavad ka tänasel päeval. 

Loe ka täispikka artiklit: Paris, Kim ja Pamela... Seksikate kuulsuste pildid ja videod, mida avalikkus poleks tohtinud kunagi näha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles