Ropp vedamine: sekund veel ja mootorrattur oleks Inglismaal kiirrongi alla jäänud

Elu24
Copy

Inglismaal pääses õnnesärgis sündinud mootorrattur raudteeülesõitu ületades napilt õnnetusest olles märganud enda suunas kihutavat kiirrongi, mille eest ta suutis viimasel hetkel koos mootorrattaga ära hüpata ja vältis surmavat kokkupõrget, vahendab Metro. 

Väljaande sõnul möödus mehest rong, mille kiiruseks oli kuni 70 km / h. Mees ja tema sõbrad olid peale õnnelikult lõppenud juhtumit nähtavalt šokeeritud. Õnnetus oli õnnelik, sest ükski inimene viga ei saanud.

Kaadrid on filmitud 20. oktoobril Inglismaal Kentis Gravesendi lähedal Shornemeadi raudteeülesõidukohal. Network Rail'i raudteeülesõidukoha haldaja Vincent van der Hoeven ütles väljaandele: «See on õpetlik juhus, mis tuletab meelde, et ei tasu alahinnata raudtee ületamisel tähelepanu hajumise ohtu.»

Van der Hoeven kinnitas väljaandele, et tema meeskond vaatas peale Shornemeadis aset leidnud õnnelikku õnnetust üle raudteeülesõidu ohutusnõuded. Antud ülesõiduteel on toimunud alates eelmise aasta juulist veel seitse napilt õnnelikult läinud õnnetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles