Vaata Kanal 2 vahendusel, kas Tänak ja Järveoja kindlustavad maailmameistritiitli!

Elu24
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja. Kataloonia ralli 2019
Ott Tänak ja Martin Järveoja. Kataloonia ralli 2019 Foto: Jaanus Ree

Rallisõitjatel Ott Tänakul ja Martin Järveojal on alanud Kataloonia rallil võimalik esimeste eestlastena tulla autoralli maailmameistriks. MM-ralli otseülekandeid näeb alates laupäevast esmakordselt Kanal 2-s.

«Eks sellisel hetkel peab ikka survet olema, kui jahid oma esimest tiitlit – see on normaalne», ütles Tänak ralli eel «Reporterile». «Peame oma sõitu tegema ja kui ralli peale hakkab, on fookus teha oma parim. Kas sellest piisab ka MM-tiitliks, eks seda näeme pühapäeval».

Kuigi MM-sarjas on hooaja lõpuni jäänud kaks etappi, on Tänakul enne eelviimast, Kataloonia rallit edu lähima konkurendi, Sebastien Ogier' ees 28 punkti. Tänakul on vaja prantslasest koguda kaks punkti rohkem – siis kuulub MM-tiitel eestlasele.

Kanal 2 teeb Kataloonia rallilt otseülekanded neljalt kiiruskatselt, mis algavad laupäeval kell 11.30 ja 16.00 ning pühapäeval 09.30 ja 13.00. Ülekandeid kommenteerivad Karl Mihkel Eller ja Miko Niinemäe. Mõlema päeva esimese otseülekande eel näeb kokkuvõtvat saadet eelmise võistluspäeva tipphetkedest, mida kommenteerib Olaf Suuder.

WRC otseülekanded Kanal 2-s juba homsest! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles