«Suunamudijate meistriklass» täna: lahkuma peab kaks võistlejat

Elu24
Copy
"Suunamudijate meistriklass" teine episood
"Suunamudijate meistriklass" teine episood Foto: Kanal 2

Täna kell 20.00 muutub Kanal 2 uues võistlussaates «Suunamudijate meistriklass» võistlus tõeliseks, kui kohtunikud enam armu ei anna ja väljahääletusel leebed ei olda. Pärast karmi hinnangut tuleb lahkuda lausa kahel võistlejal.

Saate üks tiimijuht ja mentor Juhani Särglep, kes on üks edukamaid eestlastest mõjuisikuid Instagramis, rõhutab, et suunamudija pole midagi muud kui uue ajastu reklaamkanal, kellelt oodatakse kaupade mahamüümist oma jälgijaskonnale.

Täna saavadki tulevased sisuloojad ühe ülesandena väljakutse, kui kiiresti suudavad nad oma postitusega enda jälgijaskonda tegutsema panna. Neil tuleb oma postitusega kasvatada Forum Cinemas kinoklubi liikmete arvu ning meelitada rahvast kinopileteid ostma.

Üks võistleja otsustab juba võistluse varajases staadiumis alla anda ja üldse loobuda ning saatest ise lahkuda. Loodus aga tühja kohta ei salli ning osalejatele saab osaks uus vapustus, kui võistlustulle saabub uus sisulooja, kes castingult napilt välja jäi.

Teise ülesandena tuleb võistlejatel reklaamida ühte suurt kaubanduskeskust, milles tuleb neile nõu ja jõuga appi tuntud näitleja ja koomik Kristjan Lüüs.

Kolmanda ülesande puhul antakse instastaaride käsutusse professionaalne fotograaf, mis ajab aga instainimesed paanikasse, kuna nüüd pole enam kontroll nende endi käes.

Võistlussaade «Suunamudijate meistriklass» on Kanal 2-s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles