Printsess Diana minevikust pudenes uus häiriv kild: ema sõimas tütart, et ta moslemitega tiiba ripsutas

Elu24
Copy
Printsess Diana 1993. aastal Saint Kitts saarel.
Printsess Diana 1993. aastal Saint Kitts saarel. Foto: Reuters/ScanPix

Printss Diana endine ülemteener Paul Burrell (61) avaldas, et Diana ema sõimas tütart hooraks, sest viimane oli suhtes Dodi Fayediga, vahendab Daily Star.

Printsess Dianast on vändatud uus dokumentaalfilm, mis keskendubki printsessi suhetele tema perekonnaga. Filmis «Princess Diana’s Wicked Stepmother» käsitletakse ka Diana keerulisi suhteid kasuema, Spenceri krahvinna Raine'iga. 

Ülemteener Paul Burrell käis filmist rääkimas kanalile Fox News ja avaldas, et ema Frances Shand Kydd sõimas printsessi hooraks, sest ta suhtles moslemitega.

«Olin oma väikeses sahvris Kensingtoni palee peatrepi all, kui kuulsin, kuidas Diana toast kostis nuttu,» meenutas Burrell.

Pakistani peaminister Imran Kahn ja abikaasa Jemima pojaga ning Diana, Walesi printsess Pakistani lennujaamas 1997. aastal.
Pakistani peaminister Imran Kahn ja abikaasa Jemima pojaga ning Diana, Walesi printsess Pakistani lennujaamas 1997. aastal. Foto: PA Images/Scanpix

«Siis ta hüüdis: «Paul, palun tule. Tule kiiresti!»»

«Jooksin trepist üles ja leidsin printsessi keset oma tuba kägaras, telefon kõrva ääres, ja ta kutsus mind endale lähemale.»

«Ma kuulsin, mida ema talle ütles.»

Burrell meenutas, et Diana ema oli tol õhtul alkoholi tarbinud ja pahandas printsessiga moslemitega magamise pärast.

Ülemteener väitis ka, et ema olevat tütrele öelnud: «See sa oled. Ma olen kasvatanud hoora, kes magab linna peal moslemitega.»

«Sa peaksid häbi tundma!»

Printsess Diana ja Dodi Fayed 1997. aastal Saint-Tropezis.
Printsess Diana ja Dodi Fayed 1997. aastal Saint-Tropezis. Foto: AP/Scanpix

Daily Star kirjutab ka, et Dianal oli oma elu ajal suhe kahe moslemiga: südamekirurgi Hasnat Khani ja seejärel miljardär Mohamed Al-Fayedi poja Dodi Fayediga.

Burrell meenutab ka, kuidas Diana telefonitoru otsas nuttis ja ema anus, et viimane teda niimoodi ei sõimaks. «Emake, palun ära ütle mulle neid sõnu, palun ära nimeta mind nii,» olevat printsess emale öelnud.

Vahetult pärast tüli tõmbus Diana emast eemale ning ta suri aasta hiljem, 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses. Õnnetuses hukkusid ka Dodi Fayed ja nende autojuht Henry Paul. Ainus ellujääja oli Dodi ihukaitsja Trevor Rees-Jones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles