RETS VANUSEVAHE! Christie Brinkley seelikukütist eksmees kihlus oma 21-aastase pruudiga

Elu24
Copy
Alba Jancou ja Peter Cook 2019. aastal.
Alba Jancou ja Peter Cook 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Modelli ja endise seksisümboli Christie Brinkley (65) eksabikaasa Peter Cook (60) palus oma 21-aastaste pruudi kätt, vahendab People.

Mehe väljavalituks on temast kolmkümmend üheksa aastat noorem tudeng Alba Jancou.

«Me oleme väga õnnelikud,» kinnitas Cook väljaandele People.

Peter Cook ja Alba Jancou 2019. aastal.
Peter Cook ja Alba Jancou 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Paarike nautis parajasti puhkust Kreekal, kui Peter ühele põlvele laskus ning 6-karaadise teemantsõrmusega neiut kosis, kirjutab Page Six.

«Oleme uskumatult õnnelikud, et leidsime üksteises oma hingesugulase,» kommenteeris Cook väljaandele Page Six. 

Mehel on modellist eksabikaasa Christie Brinkley'ga kaks last: 21-aastane tütar Sailor ja 24-aastane poeg Jack. Brinkley ja Cook lahutasid abielu, sest mees pettis Christie't oma 19-aastase assistendi Diana Bianchiga.

Modell Christie Brinkley ja Peter Cook olid abielus aastatel 1996-2008. Nende abielu lõppes, sest mehel oli armuafäär oma 19-aastase assistendiga.
Modell Christie Brinkley ja Peter Cook olid abielus aastatel 1996-2008. Nende abielu lõppes, sest mehel oli armuafäär oma 19-aastase assistendiga. Foto: Elu24 kollaaž/Scanpix/Topham Picturepoint/Capital Pictures

Lisaks kirjutati 2007. aastal, et mehel oli tööpostil veel teinegi armusuhe Samantha Cole'ga, kes oli tol ajal kõigest 18-aastane.

Oma värske verinoore kihlatuga on mees koos olnud aasta. 21-aastane Alba käib parajasti Tulane'i ülikoolis ning ta peaks kõrgkooli lõpetama 2021. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles