Naist vägistada proovinud kirikuõpetaja sai jõhkralt valusa õppetunni

Elu24
Copy
Kirikuõpetaja vägistamiskatse lõppes veriselt. Foto on illustreeriv.
Kirikuõpetaja vägistamiskatse lõppes veriselt. Foto on illustreeriv. Foto: AFP/SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Lõuna-Carolina osariigis Greenville'is üritas kirikuõpetaja naist vägistada, kuid see lõppes tema jaoks üsna õnnetult, kuna naine lõikas ta meheau otsast.

61-aastast Greenville'i kirikuõpetajat Dennis Glenn Slatonit süüdistatakse vägistamiskatses, vahendab Greenville News.

Augusti alguses jooksis alasti naine mööda Greenville'i ja koputas ustele, paludes pärast rünnakut abi. Lõpuks leidis ta varju vahvlikohvikust, kus kutsuti ka naisele politsei. Peagi võeti vahi alla 61-aastane Slaton, keda süüdistati naise seksuaalses ründamises ja inimröövis.

Arreteerimise ajal märkis politsei, et Slatoni peal ja terves majas on palju verd. Ta toimetati haiglasse, kus ta viidi kohe kirurgide käe alla.

Politseiraporti kohaselt pakkus Slaton naisele bensiinijaamas küüti ning viis naise oma koju, kus ta teda seksuaalselt ründas. Vägistamiskatse jäi aga poolikuks, kuna naine sai Slatonilt kätte noa ning lõikas sellega ta peenist. Samuti pussitas naine kirikuõpetajat tagumikku.

Naise sõnul jälitas Slaton teda seejärel läbi maja, enne kui naine lõpuks põgenema sai. Slatoni naabri sõnul koputas tema ukse paljas naine, kes oli verega kaetud. «Ma ei teinud ust lahti, kuna kunagi ei või teada, mis täpselt toimub,» ütles naaber Greenville'i uudistele.

Slaton on seksuaalkurjategijate nimekirjas 1989. aastast saati ning ta on minevikus saatnud korda mitmeid kuritegusid. 1990. aastal üritas ta üht naist vägistada Georgia osariigis.

Augusti alguses aset leidnud intsidendi järel on Slaton 75 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabastatud ning viibib koduarestis. Väidetavalt arreteeriti ta oktoobris uuesti, kuna rikkus koduaresti reegleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles