Varalahkunud George Michaeli kallim väidab, et laulja oli HIV-positiivne

Elu24
Copy
Briti poplaulja George Michael.
Briti poplaulja George Michael. Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix

2016. aastal meie seast lahkunud George Michaeli kallim Fadi Fawaz (46) väitis sotsiaalmeediasm, et laulja oli HIV-positiivne ning ei kirjutanud ühtegi oma lugu, vahendab Daily Star.

Fawaz postitas eile Twitteris väiteid oma endise kallima ja poplaulja George Michaeli kohta. Esmalt väitis mees, et Michael oli HIV-positiivne. Väidetavalt sai paar sellest teada pärast puhkust Viennas. 

Fännid astusid koheselt Fawaze postituse peale varalahkunud poplaulja kaitseks välja.

«Meid ei huvita! Me armastasime teda ikka,» kirjutas üks fänn.

«Loeb, milline inimene ta oli, mitte, kas ta oli haige,» põrutas teine Fawaze postitusele vastu.

Lisaks mustas Fawaz sotsiaalmeedias laulja mainet väites, et ta ei kirjutanud kunagi oma muusikat. «Ta maksis teistele inimestele, et nemad talle muusikat teeks ja teeskles, et muusika oli tema. Üldsegi mitte nii andekas,» väitis Fawaz.

Michaeli fännid ei uskunud ka seda Fawaze väidet ning toetasid poplauljat emotsionaalselt. Kommentaarides kutsusid nad Michaeli endist kallimat koletiseks ja enamike arvates on Fawaze käitumine ebaviisakas ning lugupidamatu. 

Michael oli aga tuntud laulukirjutaja ning pani oma muusikakarjääri jooksul paberile 56 lugu. Sealhulgas kirjutas Michael kõigest 17-aastaselt populaarse loo «Careless whisperi».

Daily Stari sõnul ei soovinud Michaeli perekond olukorda kommenteerida, kuid allika sõnul tegid väited neile väga haiget.

Austraaliast pärit Fawaz oli Michaeliga suhtes neli aastat, enne kui poplaulja 53-aastaselt suri. Vaatamata nende suhtele, ei lisanud Michael kallimat oma testamenti ning Fawaz ei pärinud mehelt midagi.

Selle aasta juulini elas Fawaz viimased kolm aastat loata poplaulja 5,5 miljonit eurot väärt majas. Michaeli perekond hakkas teda aga kohtu kaudu sealt välja viskama ning vihahoos tegi Fawaz majale suurt kahju. Politsei pidi mehe arreteerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles