Pildid ja video: spordisangarid Levandi ja Markvardt sattusid taas suurele lavale

Elu24
Copy

Suur lava ja vaimustuses publik ei ole endistele tippsportlastele Allar Levandile (53) ja Ago Markvardt´ile (50) võõrad. Eile võis neid leida ootamatust rollist, kui mehed näitasid rahvale uut moodi ja tegid modellidena pulli.

Kunagised edukad kahevõistlejad Allar Levandi ja Ago Markvardt astusid üles Vaba Laval toimunud Donna Nordica sügistalvise kollektsiooni esitlusel, mille teemaks oli «Suusabaasis on tantsupidu.» Igatahes peo oskasid need mehed käima tõmmata küll!

Moebrändi meestele mõeldud hundisärke kandes fotograafide jaoks erinevate pooside võtmine ja modellikõnd tuli Levandil ja Markvardt´il mängeledes välja! Moelaval esitatud numbrisse olid pikitud ka elemendid suusahüpetest. 

Meeleolukate ülesastumistega on Levandi ja Markvardt varemgi silma paistanud. Neile, kelle lemmikaastaaeg on talv, pakub nostalgilist hetke kahtlemata ka Alo Mattiisen´i lugu «Lumi On Muinasjutt», mille tollased kahevõistluse staarid Allar Levandi, Ago Markvardt ja Magnar Freimuth  1994. aasta Lillehammeri olümpiamängude eel kuulsaks räppisid.

Lõbusad väljakutsed ei ole Levandile ja Markvardtile kaugeltki võõrad, nad on varem klubis Hollywood toimunud meelelahutusliku ürituse raames ka baarmenina kätt proovinud.

Markvardt meelelahutaja karjäärist meenub aga üks koomiline lugu 1994. aastast, kui toonane tippsportlane peoseltskonnaga Saaremaale sõites sekeldustesse sattus ja selle käigus maantee ääres möödasõitjatele tagumikku näitas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles