Tinderis kohatud kutilt korvi saanud naine ahistas meest tuhandete sõnumitega

Elu24
Copy
Tinder'i äpp. Pilt on illustratiivne.
Tinder'i äpp. Pilt on illustratiivne. Foto: Reuters/ScanPix

Ära põlatud Sydney arsti Denise Jane Leed (40) süüdistatakse tuhandete sõnumite saatmises mehele, kellega ta käis paaril Tinderi kohtingul, vahendab Daily Mail.

Denise Jane Lee saatis ligi 9000 SMS sõnumit ja e-kirja Matthew Holbertonile, mehe uuele sõbrannale ja nende mõlema pereliikmetele.

Lee läks eelmine nädal Downing Centeri kohaliku kohtu ette ning kohtuistung venis viie päeva pikkuseks.

Pärast tunde kestnud läbirääkimisi oma advokaadi ja prokuröriga tunnistas Lee end süüdi neljas tema vastu esitatud süüdistuses kümnest.  

Radioloog, kes arreteeriti 2017. aasta veebruaris, tunnistas end süüdi 2015. aastal veoteenuse kasutamises ahistamise otstarbel, ähvardamises, solvamises ja hirmutamises. 

Prokurör Amin Assaad tühistas ülejäänud kuus naise vastu esitatud süüdistust.

Leel ja Holbertonil oli väga põgus suhe, mis sa alguse Tinderi tutvusest. Holberton otsustas mõni aeg pärast Leega tutvumist kolida Sydneyst Melbourne'i elama.

Melbournes tutvus Holberton Melbourne'i ülikooli doktoranti Georgia Dempsteriga, paari vahel tekkis kirg, mis omakorda tekitas pahameelt ära põlatud Lees, kes tundis, et teda on naeruvääristatud.

Lee arreteerimise käigus leiti naise sotsiaalmeediast ja telefonist hulganisti pilte Holbertonist, detailsed jalgratta marsruudid, mida mööda mees igapäevaselt liikus ja sõprade ning tutavate andmed.

Lee pommitas Holbertoni uue sõbranna vanemaid ja kolleege, saates neile mitmeid ebameeldivaid e-kirju. 

Kohtu andmeil oli kirjade sisu kohati nii tülgastav ja õudu tekitav, et mõned Lee ohvrid kaalusid suisa enesetappu.

Kohtunik Michael Barko lükkas oktoobri alguses tagasi Lee poolt esitatud taotluse, mille alusel naine väitis, et talle ei saa süüdistust esitada kuna tal on vaimsed probleemid. 

Kohtunik Michael Barko kirjeldas tõendusmaterjali, kui tülgastav ja alatu ja ütles kohtuistungil, kirjade sisul oli ohvritele väga reaalne mõju, teatab Daily Mail.

Prokurör Assaadi sõnul ründas Lee oma saadetud kirjades mehe uue naise välimust, ausust ja suhet Holbertoniga.  

«Võttes arvesse kõiki asjakohaseid materjale ... olen rahul tõdemaks, et kostja ei ole vaimuhaige,» ütles kohtunik väljaandele.

Prokurör Assaadi sõnul ründas Lee oma saadetud kirjades mehe uue naise välimust, ausust ja suhet Holbertoniga.  

Prokurör Assaadi sõnul kategoriseerub Lee käitumine jälitamise alla, vahendab väljaanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles