Sotsmeedias «unistuste meest» jahtinud Merylin Nau tegi meheotsingute kohta üllatava avalduse

Elu24
Copy
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn.
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn. Foto: Merili Kevvai

Tõsielustaar ja modell Merylin Nau (26) avaldas hiljuti Instagramis, millised mehed talle meeldivad. Elu24 uuris, kas selline avaldus on peigmehekandidaate ka kohale meelitanud? 

«Ma reaalselt panin selle pildi naljaga üles,» tunnistab Merylin Elu24-le. «Minu eesmärgiks polnud kedagi konkreetset leida.»

Samas tunnistab naine, et Instagram Story'sse tehtud postitus «töötas» ja et mitmed noormehed on temaga pärast seda ise ühendust võtnud.

Teadupoolest jagas Merylin hiljuti sotsiaalmeedias kollaaži, millel oli kujutatud mehi, kes naisele «välimuselt ja stiililt meeldivad». Sellisteks meesteks olid näiteks  muusik Lenny Kravitz, südametemurdja Enrique Iglesias, Tokio Hoteli liige Bill Kaulitz ning juutuuber Brett Caprioni.

Merylin avaldas postituses isegi lootust, et leiab mõne sobiliku peigmehekandidaadi ka Eestist. «Kui te Eestis selliseid teate, siis saatke neile mu insta,» palus naine nägusate meeste kontakte.

Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn.
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn. Foto: Merili Kevvai

Kuna piltide järgi paistis, et Merylini eelistused ei klapi just kõige paremini põhjamaa meestega, ei julgenud Elu24 ka spekuleerida, kui edukalt tal selle plaaniga ka tegelikult läheb.

«Kusjuures, ebanormaalselt sarnased mehed on minuga ühendust võtnud ja kirjutanud. See täiesti üllatas mind. Avasin profiili ja mõtlesin, et mis asja?!» jagab naine oma üllatust.

Ent Merylinil on siiski peale kena välimuse paar tingimust veel, millele ideaalmees vastama peab. «Mees peab olema vastutustundlik, hästi käituma ja olema südamlik,» avaldas ta ja lisas, et kindlasti ei tohi ta olla fuckboy ehk litsakas mees.

Küsimusele, kas mõni Meryliniga ühendust võtnud noormeestest teda ka päriselt huvitab, vastas naine aga salapäraselt: «Õnn ei hüüa tulles!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles