Videosõnum Egiptusest: toitumisspets Erik Orgu saadab Elu24le tervisi ja....burgerit (1)

Elu24
Copy
Erik Orgu Burger King kiirtoidurestorani logo kõrval poseerimas.
Erik Orgu Burger King kiirtoidurestorani logo kõrval poseerimas. Foto: Kuvatõmmis videost

Elu24 lugeja saadetud pildi peale elevile läinud toitumisnõustaja Erik Orgu (36) postitas täna Facebooki video, milles tervitas Elu24 toimetust ja jagas burgerisöömise nippe.

«Kui leiad ennast sellisest olukorrast, kus sa oled sellises lennujaamas, kus tegelikult midagi tervislikku osta ei ole,» alustab Orgu ja näitab Burger King einet lisades: «sa ei pea kõike ära sööma.»

Orgu jätkab, et sööb ära burgeri, kuid jätab alles friikad. Lisaks tellib ta endale 0-kaloriga joogi. Orgu tunnistab ka seda, et Burger King on tema lemmik kiirtoidurestoran. 

«Pea meeles, kui sa selle ostad, sa ei pea seda kõike ära sööma,» kordab ta veelkord ning näitab, kuidas einest sööb lõpuks ära vaid burgeri ning ainult viis kuni kümme friikat. 

«See ei ole soovitus süüa burgerit, see on soovitus, kuidas siis teha miinimum kahju, kui sa lähed kiirtoidukohta,» rõhutab Orgu.

Elu24le saadetud lugeja pilt, kus Erik Orgu naudib puhkust ja sööb lennujaama Burger King kiirtoidukohas burksi.
Elu24le saadetud lugeja pilt, kus Erik Orgu naudib puhkust ja sööb lennujaama Burger King kiirtoidukohas burksi. Foto: Erakogu/Elu24

Video teisel poolel tunnistab Orgu, et oleks võinud lennujaamas rohkem ringi vaadata, sest leidis hiljem burgerile tervislikuma alternatiivi - oma lemmikmaiused ehk datlid. Orgu toob aga välja, et burger oli alla tuhande kalori ning ta jäi ilusti kaloritega oma lõunasöögi normi sisse. 

Lõpetuseks lisab ta kaks põhilist nippi: «kolage lennujaamas rohkem ringi ehk leidub mingi tervislikum alternatiivi sellele, mida te plaanite sööma hakata ja teine asi on see, et tehke siis see valik.»

Postituse pealkirjas palub Orgu: «palun jagada, sest inimesed peavad tõde teadma ja nõuanded on ka head ?.» 

Postitust saad jagada SIIN.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles