Rallifännide autodele ilmuvad järjest enam Tänaku ja Järveoja võitu tähistavad kleebised

Kristina Madisson-Laht
, Elu 24 reporter
Copy
Rallifännide uusimad täiendused autodele.
Rallifännide uusimad täiendused autodele. Foto: Rašmus-Mér Allekõrs

Eestlasi ühendavate suursündmuste eel ja ajal ilmuvad tänavapilti sinimustvalged lipud ning näha võib ka identiteedile viitava värvigamma ja sõnumiga riideid. Pidurüü jõuab ka autodele, milledel lehvivad trikoloorid. Peale Ott Tänaku ja Martin Järveoja kroonimist autoralli maailmameistriteks on paljude rallifännide autod saanud aga uue täienduse!

Rallifännide erinevates Facebooki gruppides liigub info autokleebiste kohta, mida Lõuna-Eestist pärit Rašmus-Mér Allekõrs autoralli huvilistele jagab. Kleebised laseb ta valmistada Tartus.

Allekõrs on ka ise suur rallisõber ja jälgib hoolega Ott Tänaku ning Martin Järveoja sõite. Tõelise rallifännina on ta meie meestele kaasa elamas käinud ka mitmetel välisettapidel, näiteks 2017. aastal toimunud Poola rallil.

Allekõrs on autokleebiseid teistele rallifännidele jaganud tasuta, näiteks viimati Saaremaa Rallil, kuhu võttis jagamiseks kaasa kümme kleebist.

Ees ootab Saarema Ralli.
Ees ootab Saarema Ralli. Foto: Rašmus-Mér Allekõrs

Allekõrsi enda kahel autol on kokku neli kleebist.

Juba eemalt näha, mis on selle autoomaniku kirg!
Juba eemalt näha, mis on selle autoomaniku kirg! Foto: Rašmus-Mér Allekõrs

Oluline ja ettenägelik info jõudis rallifänni isiklikule autole juba enne seda kui Ott Tänak ja Martin Järveoja kindlustasid Kataloonia rallil ajaloolised maailmameistritiitlid.

Ettenägelik käik!
Ettenägelik käik! Foto: Rašmus-Mér Allekõrs

Ühele rallifännile on kindlasti meeltmööda, et ta on valinud endale sobiva automargi. 27. juunil hakkas Allekõrsi Hyundai Getz´i ehtima just see kleebis.

Oktoobri lõpus said rallifännid meedia vahendusel teada, et Ott Tänak liitub kaheks järgmiseks hooajaks Hyundai meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles