Hõbedased Uibod soovivad tulevikus vähemalt viit last (2)

Elu24
Copy
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo lembehetk MM-il pärast seda, kui mõlemad võitsid hõbemedali.
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo lembehetk MM-il pärast seda, kui mõlemad võitsid hõbemedali. Foto: Gary Mitchell/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo külastas koos tippjooksjast abikaasa Shaunae Miller-Uiboga täna ETV hommikusaadet, kus abielupaar rääkis spordist, MM-ist ja laste soovist.

Esmalt küsis «Hommik Anuga» saatejuht Anu Välba Shaunaelt, kas ta oskab eesti keelt ning naine vastas, et mõned sõnad on tõepoolest selged. Näiteks soovib Maicel talle õhtuti «head ööd».

Lisaks rääkisid sportlased sellest, kuidas nende ühine karjäärivalik teeb nende eraelu üsnagi konkurentsivõimeliseks. «Aga see meeldib mulle, see on põnev ja me julgustame üksteist,» lisas Shaunae.

Saates tuli jutuks ka abielupaari pereelu. 

«Ma olen väga perekeskne inimene ning olen alati talle öelnud, et soovin vähemalt viit last,» naeris Shaunae, mille peale Maicel naeratades pead noogutas. Shaunae kinnitas: «ükskord pärast spordi lõpetamist loome kindlasti perekonna.»

Kuigi laste arv on neile teada, siis ei ole hõbedane abielupaar veel kindel, kas pere luuakse Eestis või Shaunae kodumaal Bahamal. Samuti tunnistasid mõlemad, et hetkel soovivad nad keskenduda oma sportlasekarjäärile ning saavutada enda püstitatud eesmärgid. 

Maicel ja Shaunae kohtusid USAs kolledžis ning abiellusid 2017. aasta veebruaris. 

View this post on Instagram

Enjoying exuma with my love ♥️

A post shared by Shaunae Miller-Uibo (@hey_itsshaunae) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles