Austraalia koomik pilkab humoorikal taaslavastatud pildil modell Emily Ratajkowskit

Elu24
Copy
Modell Emily Ratajkowski.
Modell Emily Ratajkowski. Foto: AP/Scanpix

Austraalia koomik Celeste Barber (35) kutsus modell Emily Ratajkowskit oma viimases Instagrami paroodiafoto postituses nartsissistiks, vahendab Daily Star.

Celeste Barber sai laiale ilmale tuntuks siis, kui avas enda Instagrami konto, milles n-ö parodeerib maailmakuulsaid - kõrvutades staaride postitused «enda nägemusega». Hetkel on Instagramis kuulsat koomikut jälgimas 6,1 miljonit.

Seekord sattus koomiku pilgete alla modell Emily Ratajkowski, kes ei tundu vaevlevat komplekside küüsis. Kaunitar jagas mõned päevad tagasi Instagramis seksikat pilti, millel poseeris spordirinnahoidja ja punaste dressipükste väel.

Pildi, mis oli poseeritud kaunitari elutoas, muutis provokatiivseks asjaolu, et modell oli tõmmanud oma valged aluspüksid nii kõrgele üles oma puusadele, et vaatepilt ei jätnud kujutlusvõimele just palju ruumi. 

Nagu kirsiks tordil, muutis pildi veelgi kõneainet pakkuvaks asjaolu, et Ratajkowski seljataga võis märagata hiiglaslikku bikiinipilti kaunitarist endast. 

Koomik Celeste Barber ei olnud just vaimustuses supermodelli enesearmastuse väljenduse viisist ja otsustas kaadrist humoorika paroodia teha.   

Nii nagu Emily, tõmbas ka Celeste taaslavastatud pildi tarbeks stringid nii kõrgele puusadele, et vaatja kujutlusvõimele ei jäänud palju ruumi. 

Selleks, et taaslavastatud kaadrit elutruumaks muuta, lasi naljahambast naine valmistada hiiglasliku fotoportree endast, mille ta paigutas oma elutoa seinale ja mille taustal ka poseeris. 

Celeste kirjutas pildiallkirjaks: «Kuidas te kirjutate sõna nartsissist?»

Ei läinud kaua, kui postitus läks Interneti avarustes viiruslikuks - kahe päeva jooksul on pilt kogunud 562 000 meeldimist.

Emily ei ole ainus kuulsus, keda koomik on töganud, viimati sattus naise paroodia pilgete alla Kendall Jenner

Vaata pilti siin: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do you spell narcissist? #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #emrata

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles