Tinderi sünge pool: kohtingule tulnud neiu surmanud mees otsis juba paar tundi hiljem uusi naisi

Elu24
Copy
Grace Millane, kes tapeti Uus-Meremaal 2018. aasta detsembris.
Grace Millane, kes tapeti Uus-Meremaal 2018. aasta detsembris. Foto: Lucie Blackman Trust/PA Wire/PA Images/Scanpix

Suurbritanniast pärit Grace Millaine'i nähti viimast korda elusalt 2018. aastal neiu sünnipäeval Uus-Meremaal Aucklandis. Nüüd alanud kohtuprotsessil hakkab selguma, mis juhtus sel õhtul, kui Millaine läks saatuslikule Tinderi-kohtingule, vahendab The Sun.

Millaine kohtas enda mõrvas kahtlustatavat 1. detsembril baaris. Ta saatis samal õhtul sõbrale sõnumi, et Tinderi-kohting läheb hästi. 

Nüüd toimuval kohtuistungil väidab neiu surmaga lõppenud Tinderi-kohtingul käinud 27-aastane kahtlusalune, et Millaine'i surm oli õnnetus. Noormees väidab, et noor naine suri karmi seksi tagajärjel.

«Seksuaalse naudingu suurendamiseks mõeldud tegevus ei lõppenud hästi ja Millaine suri selle tagajärjel,» täpsustas noormehe advokaat. «Antud juhul on peamine see, et mõlemad soovisid seda proovida ja nad tegid seda.»

Prokuröri sõnul ei olnud juhtunu kindlasti õnnetusega ning tõi väite tõestuseks noormehe käitumise pärast neiu surma.

Noormees oli kägistanud Millaine'i, kuni tal hakkas ninast verd jooksma ning ta suri. ​Pärast otsis noormees tund aega viise, kuidas surnukehast vabaneda, vaatas hardcore-pornot ja tegi intiimseid pilte. 

Järgmisel päeval pani noormees Millaine'i keha kohrvisse, mattis selle metsa ning ostis puhastusvahendeid, et «rahulikult, külmalt ja metoodiliselt» puhastada neiu verega määrdunud vaipa.

Kohtuistungi ajal selgus ka tõsiasi, et Millaine'i surnukeha oli veel hotellitoa põrandal, kui noormees jälle Tinderisse hüppas ja paar tundi hiljem teise naisega kohtingule läks. 

Selle aasta juulis kirjutas Elu24 sarnasest juhtumist, kus Tinderi-kohtingule läinud 24-aastane ameeriklanna leiti kuu aega hiljem surnuna. Mõlemad kahtlusalused ameeriklanna surmas väidavad, et naine palus end grupiseksi ajal lämmatada ja tema surm oli õnnetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles