Pildid: vene modell on ainult kolm nädalat pärast sünnitust taas väga peenike

Elu24
Copy
Anastasia Reshetova missivõistlusel 2014. aastal.
Anastasia Reshetova missivõistlusel 2014. aastal. Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vene modell Anastasia Reshetova (23) sai kõigest kolm nädalat tagasi esmakordselt emaks, aga postitab juba sotsiaalmeediasse pilte ja videoklippe oma saledast kehast.

Vene väljaannete sõnul näeb räppar Timati (36) kallim Anastasia kurja vaeva, et beebikilodest lahti saada. 

Lisaks vahendab Limon, et vaid kolm nädalat pärast lapse sündi on naine taas modellitööga tegelema hakanud. Muidugi on ta seetõttu paljudelt fännidelt ka kriitikat saanud, sest nende arvates ei tohiks noor naine oma last juba üksinda jätta.

Ka Anastasia on ise avaldanud, et tunneb vahel, nagu oleks ta «paha ema», ent ei kavatse sellegipoolest koos lapsega koju luku taha jääda.

Pärast lapse sündis võttis modell kohe eesmärgiks beebikilodest lahti saada. See õnnestus tal üpris kiiresti ning ta kannab siiani spetsiaalset korsetti, mis peaks olema toonust taastav.

Mitmed fännid leiavad isegi, et 23-aastane modell näeb nii hea, et kui ei teaks, siis ei arvakski, et ta on äsja emaks saanud. «Kannan endiselt korsetti, et mu kõht kiiremini taastuks,» kommenteeris Anastasia oma kaalukaotust.

«Ja muide, mahtusin teksadesse, mida kandsin juba enne rasedust. Kuid mul on endiselt ülekilod,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Этот запах ??

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Есть ли жизнь после родов? Да, однозначно. И она похожа на сон, в прямом смысле слова))) Круглосуточная увеселительная программа «покормить-поменять подгузник» не даёт расслабиться ? Спустя неделю в новом статусе мамы я немного пришла в себя и стала замечать своё отражение в зеркале. Не могу сказать, что оно меня радует, но то, что я про него вспомнила - уже хорошо. Ещё в беременность я настраивалась на то, что максимально буду стараться все делать сама и пока не сдаю позиций. Но временами мне кажется, что моя нервная система изменилась с точностью на наоборот по сравнению с периодом беременности потому что, несмотря на явную усталость, я не всегда могу уснуть, даже, когда есть такая возможность. Как только голова касается подушки и я начинаю погружаться в сон, мне начинает казаться, что малыш плачет, или дышит не так, как до этого ???‍♀️ Сейчас я понимаю как важна поддержка и помощь в семье, когда меня подбадривают, дают советы, помогают и обещают, что скоро все наладится и станет легче. Кто-то сказал, что в среднем «период зомби» длится пару месяцев, а потом привыкаешь)) Самое главное, что я сейчас максимально погружена в процесс заботы о сыночке и это важнее всех прочих неудобств ??

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles