Roosa Kalašnikov ja Kim Kardashiani välimus: kaunis mehhiklanna juhib maailma ühte julmemat kõrilõikajate bandet

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Claudia Ochoa Felix
Claudia Ochoa Felix Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Härrased, tähelepanu, Claudia Ochoa Felix on just see naine, kelle eest ema teid hoiatas. Miks? Sest Kim Kardashiani mehhiklannast teisik juhtis väidetavalt Los Ántraxi bandet, mis viib Mehhiko ühe kardetuma narkojõugu nimel läbi hukkamisi. Lisaks kandis kaunitar endaga alati kaasas eritellimusel valmistatud roosat Kalašnikovi automaati. 

Glaudia Ochoa Felix võib küll olla glamuurne, rikas ja seksikas, kuid eelkõige oli väidetavalt mõni aeg tagasi narkootikumide üledoosi tõttu surnud naine tuntud selle poolest, et juhtis väidetavalt maailma kõige halastamatumat tapjate jõuku, kirjutas recontalk.com. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luisa (@luisasmakeup) on

Glaudia sarnasus USA tõsielustaari Kim Kardashianiga on hämmastav. Naistel on lisaks liivakellafiguurile ühist veel palju muudki. Mõlemad on mitme lapse emad ning neid ümbritseb alati hulk jässakaid ja hirmuäratavaid turvamehi. 

Siiski ei kasutanud Glaudia turvamehi selleks, et end tüütute kõmupiltnike või liigagarate fännide eest kaitsta. Sellel naisel läks neid vaja, et end hoopis teda jahtivate palgamõrvarite rünnakute eest kaitsta, vahendas The Telegraph. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She was known as the Kim Kardashian of the Cartels: Claudia Ochoa Félix flaunted her ties to infamous narcos on her instagram. She was even rumored to be a high ranking member of Los Ántrax, a hit squad for the Sinaloa Cartel. However, she denied that she had any real involvement in the violent drug world. Last week, on September 14th, Ochoa Félix was found dead in her home in Culiacán from an apparent drug overdose. #narcos #drugcartel #narcosmexico #losantrax #sicario #claudiaochoafelix #ochoafelix #hitman #kimkardashian #kardashian #cartels #sinaloa #culiacan #druglords #narcotrafficante #socialmediainfluencer #influencer #sinaloacartel #cartels #drugsinc #model #gangster #eljefe #queenofthesouth

A post shared by Gangsters Inc. (@gangstersinc) on

Teadaolevalt sai Claudiast maailma kõige halastamatuma tapameeskonna Los Ántraxi juht. See Mehhiko kardetuima Sinaloa narkokartelli taparühmade eliitmeeskond vastutab sadade jõhkrate mõrvade eest.

Sinaloa on USA luure andmetel «maailma võimsaim uimastikaubanduse organisatsioon» ja selle alla kuuluvad Los Ántraxi liikmed «planeedi jõhkramad tapjad».

Ainuüksi viimastel aastatel on tapameeskonda seostatud umbes kolme tosina silla külge riputatud surnukehaga, kaheksa võrkpalli mänginud inimese tapmisega ning rivaalidega peetud relvakonfliktidega, kus hukkus 30 inimest. 

Pärast seda, kui Los Ántraxi endine boss Jose Rodrigo Arechia Gamboa «El Chino» 2013. aasta lõpus Amsterdamis vahistati võttis väidetavalt tema sotsiaalmeedias aktiivne tüdruksõber Claudia mehe poolt loodud taparühma juhtimise üle.

Kuni selle hetkeni võis naise igat liigutust sotsiaalmeedia kaudu näha. Claudia postitas endast regulaarselt pilte, kus ei pidanud paljuks poseerida ka koos oma lemmikrelva -  roosa eritellimusega valmistatud AK47

AK47 on maailmas laialt levinud ja tuntud Kalašnikovi automaat, millest saab tulistada nii valangutega kui ka üksiklaskudega.  

Lisaks ümbritses naine juba toona end hirmutava välimusega meestega, kes kandsid piltidel alati maske. Claudia ei peljanud piltidel poseerides lisaks oma roosale lemmikule ehtida end ka M16 automaat-vintpüssiga, mis toetus tema kurvikale puusale. 

Claudia, keda teatakse ka Mehhiko Kim Kardashianina, sai tuntuks pärast seda, kui hakkas levima valeinfo väidetavast naise piinamisest ja tapmisest.

Naine aeti segamini Gamboa endise tüdruksõbra Yurina Castillo Torresega, kes oli Claudiaga hämmastavalt sarnane. 

Kuigi Claudia väitis alguses, et on vaid ema, kes ei soovi muud, kui oma lapsi rahus kasvatada, ei raisanud naine aega, et sülle kukkunud kuulsust kasvatada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@clau8af #claudiaochoafelix ❤️

A post shared by ? (@claudiaochoa_felix) on

Kuigi pärast tapjatejõugu esiotsa asumist püüdis naine hoida madalat profiili leidub internetis seni hulgaliselt pilte, kus naine poseerib koos oma roosa Kalašnikoviga või istub punaste nahkistmetega BMWs, mille tagaistmel on näha laskemoona salvel musta värviga maalitud Los Antraxi koljusümbolit.

Lisaks võib leida ka pilte tema pojast, kes lamab sularahapatakatega kaetud voodis. 

Leidub ka pilte, kus naine poseerib koos kohaliku folkbändiga, mis kirjutas Los Ántraxile loo.

Ühel fotol poseerib naine hoides käes granaadiheitjat. Foto allkiri kõlab üsna hoiatavalt: «Vaata ette, sõber!» Ühe luureallika kinnitusel poseerib Claudia mõnede piltide peal koos Los Ántraxi noorliikmetega. 

Claudia väitis küll, et on lihtsalt üks tavaline ema, kuid kui paljudel emadel on eritellimusega relv? Naisel oli ligipääs meeletule rikkusele, kuid ta pole oma elus päevagi töötanud, samuti ei ole ta pärit jõukast perest. 

Claudia kolme lapse isa on Sinaloa kartellileitnant El Chavo Felix. Pärast paari lahkuminekut kolis Claudia kokku teise sama jõugu liikme Dorian Trinidad Leon Anguloga. Mees hukkus 2011. aastal vahetult pärast vanglast põgenemist autoõnnetuses. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@clau8af #claudiaochoafelix

A post shared by ? (@claudiaochoa_felix) on

Claudia leidis aga uue armastuse taaskord kartelli ninameeste hulgast. Oma uue armastatu El Chinoga lootis naine ka abielluda, kuid praegu istub mees USAs vangis.

El Chino peamised ülesanded Sinaloa kartellis olid relvastatud jõukude juhtimine ja muuhulgas ka kartelli juhi El Chapo Guzmani turvalisuse tagamine, kes istub praeguseks samuti USA vanglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles