Maailma kõige õnnetum Elvis: mul ei lubatud võistlusel osaleda, sest olen liiga naljakas

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Briti halvim Elvis Presley jäljendaja Simon Goldsmith
Briti halvim Elvis Presley jäljendaja Simon Goldsmith Foto: SWNS.com/Scanpix

46-aastase inglase Simon Goldsmithi unistus purunes, kui tal ei lubatud Elvis Presley austusvõistlusel osaleda, et aidata heategevuse jaoks raha korjata. Kohtunike sõnul oli mehe etteaste võistluse jaoks liiga naljakas. 

Suurbritannia halvimal Elvis Presley jäljendajal Simon Goldsmithil keelati iga-aastasel King's Elvise võistlusel osalemine, sest kohtunike arvates on nii mehe etteaste kui ka tema ise «liiga koomiline» ning ilmselt naeraks publik mehe lihtsalt välja, kirjutas The Mirror. 

Briti halvim Elvise jäljendaja.
Briti halvim Elvise jäljendaja. Foto: swns.com/Scanpix

Päevasel ajal postiljonina töötav Goldsmith, kes Elvisena esinedes tihtilugu heategevusele raha korjab, väidab, et võistluse korraldajad kohtlesid teda hoopiski ebaõiglaselt. 

«Ma võin võrreldes teistega pisut räbalam välja näha, aga ma laulan hästi ja minu etteaste on tasemel,» ütles Simon. 

«Ma soovin lihtsalt teha midagi teistmoodi ja lõbusalt aega veeta,» lisas Briti kõige kehvemaks Elviseks tembeldatud mees. 

Briti halvim Elvise jäljendaja.
Briti halvim Elvise jäljendaja. Foto: SWNS.com/Scanpix

Simoni sõnul leidub palju neid Elvise jäljendajaid, kes lihtsalt kopeerivad legendi esinemisi, kuid Simoni etteaste on nende kõrval midagi hoopis teistsugust. 

«Kui nägin mõne teise etteaste kvaliteeti, mõtlesin, et oleksin samahästi võinud seda teha.»

Simon, kes tunnistas, et ta on tõenäoliselt Suurbritannia halvim Elvise jäljendaja, kirjeldas oma etteastet üsna «tort-näkku-naljana».

Briti halvim Elvise jäljendaja.
Briti halvim Elvise jäljendaja. Foto: SWNS.com/Scanpix

Postiljon esitab nimelt tänapäeva artistide loomingut Elvise stiilis. Sealhulgas kuuluvad tema repertuaari ka Britney Spearsi lood. Lisaks meeldib mehele mõnikord riietuda zombie-Elviseks. 

Simon lootis konkursi 1000-naelase peaauhinna annetada oma isa mälestuseks ühele haiglale.  

Kuid pärast tema avalduse tagasilükkamist otsustas mees ise heategevuseks vajamineva raha kokku koguda. Vaid kolme päevaga annetati mehele 2600 naela.

King's Grown Elvise võistluse korraldaja Andy Sexton imetles Simoni heategevustööd, kuid jäi oma otsuse juurde.

«Meie võistlus ei ole komöödia. Kõik osalejad on professionaalid. Tavaliselt valin ma võistlusele 10 – 12 parimat kandidaati,» rääkis Andy Sexton.

«Ma ei tahtnud, et inimesed tema üle naeraksid. Ta oleks lavalt minema naerdud ja ma ei soovinud talle seda. Ma ei ole õel inimene,» lisas Sexton. 

«See on tõsine võistlus ning inimesed maksavad raha, et sellesse pääseda ja seda vaadata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles