Vihane fänn kaebas Madonna kohtusse

Elu24
Copy
Madonna 2019. aasta mais.
Madonna 2019. aasta mais. Foto: Reuters/ScanPix

Popstaar Madonna on oma konserttuuriga Madame X Tour välja vihastanud ühe oma fännidest. Mees kaebas lauljatari lausa kohtusse.

TMZ teatel kaebas Nate Hollander Madonna ning tema tuuri korraldava ettevõtte kohtusse, kuna popstaar lükkas oma kontserdi kaks tundi edasi. 

Hollander ostsis piletid augustis ning siis oli kontserdi algusajaks märgitud 20.30, hiljuti lükkas aga Madonna 17. detsembril toimuva esinemise 22.30 peale. 

Juriidilistel dokumentidel on välja toodud, et Madonna ei ole oma kontserttuuril olnud täpne ning jõuab tihti lavale plaanitust kaks tundi hiljem. Nüüd muutis ta kõikide eelseisvate esinemiste algusajad hilisemaks.

Hollanderi arvates on naeruväärne alustada teisipäeval esinemist kell pool üksteist õhtul.

Lisaks sellele kurdab fänn, et tema piletid on nüüd vähem väärtuslikud, kuna kontsert algab plaanitust hiljem. Ta käis kolme pileti eest välja 1025 dollarit ehk 930 eurot ning piletid müünud ettevõte keeldus raha tagasimaksmisest.

Hetkel kogub vihane Hollander kokku teisigi pettunud fänne, et Madonnalt kahjutasu nõuda.

Viimati kaebas Madonna ja Live Nationi kohtusse selle aasta Eurovisiooni korraldaja, kuna popdiiva rikkus nende vahel sõlmitud lepingu tingimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles