Pidevalt koosseisu vahetav Revals võttis uue kauni laulja ja andis välja maalähedase musavideo

Elu24
Copy
Revalsi uus laulja Elis Loik videos «Õhus».
Revalsi uus laulja Elis Loik videos «Õhus». Foto: Kuvatõmmis videost

Ansambel Revals, mis on tänavu korduvalt koosseisu vahetanud, andis välja uue videosingli «Õhus», kus soleerib bändi uus naislaulja Elis Loik.

«Õhus» on esimene singel, kus soleerib Elis Loik, keda võib mõni mäletada 2015. aasta «Eesti otsib superstaari» saatest. Hiljem on ta osalenud ka Eesti Laulul ning olnud tegev koosseisudes Ott Lepland kvartett ja Etnopatsy.

«Kutsusime Elise laulma suvisesse singlisse «1000 pattu». Kuna lugu õnnestus väga hästi ning klapp kogu bändiga oli suurepärane, siis otsustasimegi edaspidi koos muusikat teha,» rääkis Elise bändi tulekust Revalsi laulja ja kitarrist Jaanus Saago.

Talvel lahkus Revalsist soolokitarrist Martin Saaremägi, kes läks bändikaaslastega tülli. Tema järel lahkus bändist ka lauljanna ja bändžomängija Merlin Purge. Enne seda oli ära läinud ka endine Shanoni solist Freddy Tomingas, kes liitus rokkbändiga Must Hunt.

Uue loo sünd

«Kui Jaanus parajasti jälle uute lugude kirjutamiseks inspiratsiooni ammutas, küsis ta muuhulgas ka minult, et mida mulle peale laulmise veel teha meeldib. Esimese asjana käisin välja, et looduses aega veeta,» rääkis Elis loo sünnist.

Lool on ka romantiline pool. «Minge kallimaga telkima, matkama või uusi paiku avastama. Ilma segavate faktoriteta lõkke ääres tähti vaadates muljetamine või üheskoos külmades merelaintes loksumine on puhas koos veedetud kvaliteetaeg,» võttis Elis kokku loo tagamõtte tema enda jaoks.

Loo autor Jaanus Saago lisas: «Mulle meeldis väga kui loomulikult Elis meie bändi sulandus ja otsustasin kirjutada loo, mis on helge ning üdini positiivne, täpselt nagu loo esitaja.»

Lugu «Õues» on üks paladest detsembris ilmuvalt albumilt.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles