SUHE LÄBI! Johnny Depp läks noorukesest vene pruudist lahku!

Elu24
Copy
Näitleja Johnny Depp on taas vaba ja vallaline.
Näitleja Johnny Depp on taas vaba ja vallaline. Foto: EPA/Scanpix

Näitleja Johnny Depp (56) on väidetavalt jälle vaba ja vallaline. Daily Mail'i teatel läks näitleja hiljuti lahku oma vene tüdruksõbrast Polina Glenist (27), kes on meedia tähelepanu eest põgenenud tagasi Venemaale. 

Väljaande teatel muutus Glenile suhe Deppiga, kes on venelannast ligi 30 aastat vanem, liigse meedia tähelepanu tõttu «hirmutavaks.»

Suhe jõudis avalikkuse ette selle aasta alguses, kuid paar oli kauem koos olnud ja kokku koliti kõigest paar nädalat pärast suhtesse astumist ja loodeti ka abieluranda purjetada.

Nüüd väidavad anonüümsed allikad, et paari tulevikus enam pulmi pole oodata. «Polina vihkas tähelepanu, mida suhe Johnnyga talle tõi ja pidas avalikkuse huvi tema vastu hirmutavaks,» paljast üks allikas. 

«Polina on naasnud tagasi Venemaale ja hoiab madalat profiili ja on Johnnyle öelnud, et abiellumine oleks hullumeelsus,» väidab anonüümne allikas väljaandele. 

Vaata pilti Polinast siin:

Teadaolevalt rääkis tantsijana leiba teeniv Polina tuttavatele, et Depp oli meeleheitlikult soovinud kohtuda tüdruku vanematega. Tüdruku ema Irina on Johnny'st kõigest neli aastat noorem. 

Anonüümseks jääda soovinud allikas ütles väljaandele: «Vaatamata sellele, et paljud arvasid, et Polina oli Johnnyga koos ainult mehe kuulsuse tõttu, hoidis naine näitlejaga koos elades madalat profiili, käies päeval tantsutunde andmas ja veetes õhtud Johnny LA kodus.»

Vaata siin Polinat tantsimas:

Allika sõnul muutus Polinale väljakannatamatuks Deppi lõppematu kohtulahing ekskaasa Amber Heardiga. 

«Johnny tähelepanu oli suunatud Amberiga vägikaika vedamisele ja Polina tundis, et üksteisele pühendumine oleks olnud väga vale,» rääkis allikas väljaandele. 

1992. aastal Kasahstanis sündinud Polina kolis lapsena perega Peterburisse, kus ta ka üles kasvas, vahendab stuki-druki.com. Juba noorena tundis ta huvi koreograafia vastu ning õppis ära mitu tantsustiili, nende seas ka twerk ja go-go.

Mitmel kohalikul iludusvõistlusel tähtsaid kohti saanud Polina kolis 2016. aastal Ühendriikidesse, kus ta töötab koreograafi ja modellina. Veel on naisel firma, mis müüb Karjalast pärit pajukoore teed, millel peaks olema ravitoime.

55-aastane Depp abiellus 2015. aastal 22 aastat noorema näitleja Amber Heardiga, kes süüdistas teda hiljem koduvägivallas. Depp omakorda süüdistas naist petmises ja laimus. Deppi ja Heardi abielu kestis veidi üle ühe aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles