Galerii: Saksa kristlik libahundi metal-bänd süütas Rock Cafe lava põlema

Elu24
Copy

Kolmapäeval andsid Tallinna klubis Rock Cafe ühise kontserdi hevibändid Powerwolf ja Gloryhammer, kes pakkusid täismajale vaatemängu ja vägeva muusikalise elamuse. Vaata galeriist järele!

20. novembril täitus Rock Cafe power metal'i parimate traditsioonidega – korraliku hevikütte abil jutustati muinasjutulisi lugusid postapokalüptilistest maailmadest ning kangelaslikest seiklustest teistes dimensioonides. Laval olid heavy metal'i ülempreestrid Powerwolf ning võimsad galaktilised sõdalased Gloryhammer.

Powerwolf esitles Tallinnas oma seitsmendat stuudioalbumit «The Sacrament of Sin». Eelmisel aastal ilmunud albumiga oldi ka Austria, Belgia, Hollandi, Soome, Ungari, Poola, Hispaania, Šveitsi ja USA albumiedetabelites, Saksamaal haarati esimene positsioon ning sealne Metal Hammer tunnistas plaadi ka aasta parimaks.

Eelmise aasta lõpus laias Powerwolf üle Euroopa peaesinejana rohkete väljamüüdud kontsertidega ning muidugi muljet avaldava lavasõuga. Iseennast mitte liiga tõsiselt võttes räägib Powerwolf religioonidest ja demonoloogiast saksapärases võtmes, mis muidugi välistab libahuntide puudumise loost.

Gloryhammer on värskelt saabunud tagasi ühelt uskumatult seikluselt koos uue albumiga «Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex». Kevadel ilmunud plaat räägib kolmanda peatüki Gloryhammeri saagast, kus saame koos legendaarse prints Angus McFife'iga põrutada teise dimensiooni, kus muidugi tuleb võidelda hirmuäratavate vastastega ning võtta ette suurejoonelisemaid seikluseid kui kunagi varem. Gloryhammeri eelmine Tallinna kontsert jääb aastasse 2015, kui esineti siin koos Stratovariusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles