Armas lugu: noor mees aitas hulkuma läinud koera taas koju

Elu24
Copy

Hiljuti tekitas Meie Paldiski Facebooki grupis elevust ja rohkelt positiivseid reaktsioone ühe hea südamega noore mehe tegu. Erki Ott nägi kohaliku Coopi poe ees väikest segaduses olevat koera ringi jooksmas ja püüdis Facebookis koera peremeest leida. Koera koju aitamine ei piirdunud ainult sotsiaalmeedias tehtud postitusega.

Erki Otti poolt 17. novembri õhtul Meie Paldsiski Facebooki grupis tehtud postitusele järgnesid kohalike kommentaarid, kes andsid teada, et koerakest oldi poe ees juba hommikul nähtud.

Soovitusi jagati ka koera kiibi abil tuvastamiseks, mida saavat teha vallamajas. Kommenteeriti, et koerakest on varemgi poe juures jooksmas nähtud.

Noor mees ei piirdunud koera aitamisel ainult Facebooki teavitusega, vaid pesi kodus koera ka puhtaks.

Erki Ott rääkis Elu24-le, et koju jõudes andis mees koerale juua ja pakkus talle ka süüa ning toidukausi ette saanud loomake sõi isukalt järgmised kümme minutit.

«Läksin kohalikku kaubamajja ja ostsin kõik koerale vajamineva, alustades toidust, lõpetades küünekääridest,» ütles Otti.

Hiljem läks Otti koeraga jalutama ja jalutusrihma nägemine muutis neljajalgse tegelase üliõnnelikuks.

Otti poolt kohalikku Facebooki gruppi tehtud postitusele reageeris koera peremees kiirelt ja nii pääses väike rändama läinud tegelane taas koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles