Ostukeskuses alla lükatud poiss sai raskelt vigastada, kuid nüüd kõnnib taas

Inna-Katrin Hein
Copy
Väike poiss. Pilt on illustreeriv
Väike poiss. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Sel kevadel lükkas mees USAs Minnesotas asuva ostukeskuse kolmandalt korruselt alla poisi, kes sai raskelt vigastada.

5-aastane Landen Hoffman kukkus tõukamise tagajärjel Bloomingtonis Mall of America ostukeskuses aprillis 12 meetri kõrguselt alla, teatab msn.com.

Politsei sõnul valis kurjategija ta juhuslikult välja – mees viskas poisikese alla, sest tahtis niimoodi oma stressi maandada.

Poisi pere kogus GoFundMe annetuskeskkonnas 29 000 inimese abil ta ravikuludeks üle miljoni dollari. Laps pääses haiglast augustis, kuid sai veel paar kuud kõndimisteraapiat, mille järel ta hakkas korralikult kõndima. «Landen käib taas lasteaias, mis asub samas koolis, kus õpivad ta vend ja õde. Ta on tugev, elurõõmus ja terve laps,» teatas poisi pere.

Politsei tabas Hoffmani alla visanud mehe, kelleks oli 24-aastane Emmanuel Deshawn Aranda. Minnesota Henpini maakonna kohus määras juunis talle lapse vigastamise ja mõrvakatse eest 19 aasta pikkuse vangistuse.

Politseifoto Emmanuel Deshawn Arandast, kes viskas ostukeskuse kolmandalt korruselt 5-aastase Landen Hoffmani alla.
Politseifoto Emmanuel Deshawn Arandast, kes viskas ostukeskuse kolmandalt korruselt 5-aastase Landen Hoffmani alla. Foto: EPA/Scanpix

Aranda sõnas ülekuulamisel politseile, et käib selles ostukeskuses aastaid, üritades seal sisseoste tegevate naistega suhteid luua, kuid naised ei ole temast huvitatud. See ärritas teda ja ta otsustas enda maandamiseks mõne täiskasvanu alla visata, kuid ta valis poisi.

Hoolimata karmist läbielamisest ei ole Landen Hoffman depresioonis ega hirmul, vaid ta keskendub headele mälestustele perekonnast, sõpradest ja arstidest, kes teda ravisid.

«Landen teadis haiglas olles, et paljud head inimesed on mõtetes temaga ja palvetavad ta terveks saamise eest. Ta kohtus ühe halva inimesega, kuid maailmas on miljoneid, kes on head,» teatas pere.

Twitteri pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles