Priscilla Presley paljastab, mida arvas Elvise kaunitest naisfännidest

Copy
Elvis ja Priscilla.
Elvis ja Priscilla. Foto: Topham Picturepoint/ScanPix

Rokikuninga Elvis Presely lesk Priscilla Presley (71) avalikustas Briti jutusaates «This Morning,» mitmeid tagamaid oma kooselust legendiga.

Modell ja näitleja Priscilla kohtus Elvis Presleyga, kui oli kõigest 14-aastane teismeline. Presley oli tüdrukust kümme aastat vanem ja juba rahvusvaheline staar. 

Paar abiellus, kui Priscialla oli 21-aastane ja ühine kodu rajati Elvise Memphises asuvasse häärberisse, mida mees Gracelandiks kutsus. 

Kuigi kooselu maailmakuulsa rokikuningaga oli põnev, kaasnesid sellega ka omad pahupooled nagu näiteks kiljuvad naisfännide hordid. 

«Ma hoidsin alati silma peal kõige ilusamatel tüdrukutel. Kõige kaunimad tüdrukud istusid kontsertidel alati esiridades ja see sobis Elvisele, sest tal oli laval olles vaja kellelegi reageerida ja kaunid naised sobisid selleks ideaalselt, sest nad olid tema järele hullud,» rääkis Priscilla saates. 

Priscilla tõdes saates, et tema jaoks oli see tõeliselt raske, et ilusad naised soovisid Elvist käperdada ja suudelda, kuid mehel oli hea huumorisoon  ja talle meeldis oma publikut hullutada. 

«See on osa šõust ja naisfännidele meeldis, et Elvis oli mänguline ja flirtis publikuga. Näiteks läks ta publikus oleva kauni tüdruku juurde ja mängis, et hakkas teda kohe suudlema, kuid pööras siis järsku ümber suudles hoopis kedagi teist,» kirjeldab Priscilla.

Priscilla tõdes saates, et oli sellel ajal liiga noor ja kogenematu, et ta oleks meest korrale kutsunud või nende asjade pärast tüli üles kiskunud. 

«Ta oli üks jumaldatumaid ja kenamaid mehi maailmas ja see oli osa temaga abiellumise tehingust,» tõdes lesk. 

Elvis ja Priscilla olid abielus kuus aastat.

Elvis Presley leiti 16. augustil 1977. aastal surnuna Tennessees Memphises ta Gracelandi villa vannitoast.

Vaata täispikka intervjuud siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles