Surnud naise sügavkülmikust leiti arvatavasti tema abikaasa surnukeha

Inna-Katrin Hein
Copy
Jäine külmik. Pilt on illustreeriv
Jäine külmik. Pilt on illustreeriv Foto: Sabine Thielemann/PantherMedia /Scanpix

Ameerika Ühendriikides Utah’s Tooele'is leiti surnud naise sügavkülmikust mehe surnukeha, mis oli seal olnud üle 10 aasta.

Politsei sai 22. novembril väljakutse 75-aastase naise korterisse, sest naabrid ja majaomanik ei olnud teda kaks nädalat näinud ja hakkasid muretsema, teatab newsweek.com.

Korrakaitsjad leidsid eest surnud naise, tema korteri läbivaatamisel avatud sügavkülmikust aga leiti mehe surnukeha, mis oli jäätunud.

Politseiallika teatel oli surnud naise nimi Jeanne Souron-Mathers. Tema surnukehal ei leitud vigastusi, kuid lahkamine peaks andma vastuse, mille tõttu ta suri. «Nii naise kui ka mehe surnukeha viiakse uurimisele ja lahkamisele. Peame tegema kindlaks ka mehe surma põhjuse,» sõnas politseinik Jeremy Hansen.

Politseinikud küsitlesid naise naabreid, et saada infot nii tema kui ka tema mehe kohta, kuid nad said vastuolulist informatsiooni.

Krminalistide hinnangul on mees olnud sügavkülmikus pikka aega, esmavaatlusel üle 10 aasta, kuid täpsema surmaaja peaks andma lahkamine.

Fox Newsi andmetel elas Souron-Mathers Tooele'is Remington Parki kortermajas alates 2007. aasta detsembrist. Dokumentide põhjal oli naine abielus ja korter oli üüritud ta abikaasa nimel.

Remington Parki kortermajas on 41 ühe magamistoaga ja 21 kahe magamistoaga korterit. Tooele'is elab umbes 32 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles