Supermodell Heidi Klum pakkus fännidele tavatut «kofeiinilaksu»

Elu24
Copy
Heidi Klum 25. novembril Ameerika muusikaauhindadel.
Heidi Klum 25. novembril Ameerika muusikaauhindadel. Foto: TM/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Supermodell Heidi Klum (46) postitas fännidele sotsiaalmeediasse omapärase «kofeiinilaksu». Nimelt postitas Klum Instagrami hommikuse tervituse, millega ergutas fänne oma kehavõludega. 

Klum, kes postitas päev tagasi endast Instagrami foto, pälvis sellega fännidelt suure heakskiidu. Supermodell oli postitatud pildil basseini ääres, seljaga kaamera poole ning topless, näidates vilksamisi ka oma kumerusi. 

Paljud fännid reageerisid postitusel ülimalt positiivselt ning jäeti ka väga entusiastlikke kommentaare. «Praegu kahtlen oma seksuaalses orientatsioonis,» kommenteeris üks Klumi fännidest. 

«Veatu ja võrratu keha,» lisas teine. Üks kutsus supermodelli «seksikaks Heidiks» ja lisas, et naine on tõesti ilus. Nii mõnigi tõi välja, et Klum on tõeliselt kuum naine.

Üks Taanist pärit fänn põrutas aga otse välja: «head tissid!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning from somewhere else ❤️ #todaywillbewhatimakeit

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Kuigi Klumi pildile jäeti positiivseid kommentaare on supermodell varasemalt fännidelt selliste piltide pärast saanud pahandada.

Alles augustis kirjutas Elu24, kuidas Klumi fännidel on naise paljastavatest piltidest kõrini. Põhiliseks argumendiks oli see, et Klum on nelja lapse ema ja naine «ei pea alati kõike näitama».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles