Malluka pääsukeste saaga läks staarblogijale kalliks maksma

Elu24
Copy
Mariann Treimann Kanal 2 selle suve saates «Malluka suvi maal».
Mariann Treimann Kanal 2 selle suve saates «Malluka suvi maal». Foto: Kanal 2

Staarblogija Mallukas teatas täna sotsiaalmeedias, millise lõpplahenduse sai mõned aastad tagasi alguse saanud pääsukeste saaga.

Mallukas postitas täna õhtul Facebooki video, kus andis teada, millise lõpplahenduse sai pikalt kestnud kohtuasi seoses pääsukestega. 

«Anne Nuude andis mega ammu kohtusse [...] nõudis 20 000 eurot enda solvamise eest,» alustas Mallukas. 

«Välja nõuti sellest 1500 eurot,» teatas Mallukas ja lisas, et peab kinni maksma ka Nuude kohtukulud, milleks on 4700 eurot. 

Mallukas täpsustas videos, et tal on kohtuotsuse üle aega mõelda 30 päeva. «Ma tunnen, et hakkan nutma,» teatas Mallukas ja lisas, et ta tõepoolest kasutas toona postituses ebasündsaid sõnu. 

«Olenemata sellest, kuidas ma seda asja tegin, oli ju minu mõte ja tahe hea,» täpsustas staarblogija emotsionaalselt. 

Elu24 kirjutas kohtuasjast 2017. aastal. Nimelt oli staarblogija juhtinud tähelepanu Õismäe koerterelamu renoveerimise käigus kinnimüüritud pääsupoegadele. Blogija sõnul oli ainus, kes oleks toona saanud linnupoegade elud päästa, kinnisvarahaldaja Nuude. 

Oma postituses kirjutas blogija: «Selle taga on kaks värdjat: Anne Nuude ja see imbetsillist betoneerija.» Postituse lõppu lisas Mallukas: «Kuigi ta enam kõnedele ei vasta, siis smse saab ju ometi ikka saata. Haige eit!» 

Postituse peale andis Nuude paar aastat tagasi Malluka kohtusse ja nõudis valuraha, milleks oli toona 7000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles